maandag 2 december 2013

TIPS AND TRICKS

De vraag hoe Muriël haar nagels toch zo mooi en lang houdt, vliegt haar de laatste tijd regelmatig om de oren. Het is eigenlijk heel simpel, neem ontslag bij de McDonald's en bij Muriël braken de nagels in ieder geval niet meer af. Natuurlijk komt er veel meer bij kijken dan dat bijbaantje, er zijn nog heel veel tips and tricks die bijdragen aan verzorgde nagels. Hiervoor moet je echt niet bij Esmée en haar stompjes zijn, maar bij Muriël die werkelijk alles voor haar nageltjes over heeft! De belangrijkste benodigdheden voor nagels à la Muriël:
- Vaseline nagel- en handcrème zorgt voor sterke nagels, hierdoor breken ze minder snel af. Zo heb je twee vliegen in één klap, want ook je handen worden lekker zacht.
- Een glasvijl zorgt ervoor dat er geen 'haakjes' in je nagels komen, het heeft erg fijne korreltjes dus beschadigd de nagels niet.
- Nailhardener is echt de musthave op nagelgebied. Het helpt erg goed en scheuren of het breken van je nagels is verleden tijd. Muriël gebruikt graag die van de Hema, die is erg fijn.
- Nog een pracht product is de dip and clean nail polisch remover van de Hema, hiermee haal je het nagellak er vliegensvlug en erg gemakkelijk af. Lees hier het hele item over dit potje.

Zo zie je maar dat de basics al heel veel kunnen bijdragen aan mooie nagels, dus niks geen ingewikkelde dure kuren voor je nagels!


Hier 10 tips van Muriël waardoor je nageltjes voor eens en altijd mooi en verzorgd eruit zien.

1. Vijl je nagels altijd, nóóit knippen. 
2. Gebruik een niet al te grove vijl, het liefst zo fijn mogelijk.
3. Breng vóór de nagellak zelf een nailhardener aan, die van Hema en Koh zijn aan te raden.
4. Remove je nagellak met een dip and clean pot in plaats van dat je gaat boenen met watjes.
5. Laat je nagels niet eindeloos lang doorgroeien tot ze afbreken, maar vijl ze om de drie dagen een beetje bij. Zo blijven ze lang en heb je minder kans dat je 'van voor af aan' moet beginnen met je nagel-groei-proces. 
6. Vijl je nagels allemaal op dezelfde lengte. Het staat mooier dat alle nagels misschien net wat korter zijn, dan dat sommige nagels veel langer zijn dan andere. 
7. Gebruik citroensap om vlekjes van je nagels af te halen. 
8. Draag niet altijd nagellak, soms een weekje rust doet wonderen voor je nagels.
9. Probeer vooral nagellak van goede kwaliteit te gebruiken, zoals OPI, Essie en Koh. Deze zijn '3-free', wat inhoudt dat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten.
10. Zorg dat je altijd een klein vijltje bij de hand hebt zodat je een klein scheurtje in je nagel gelijk kan herstellen. Hierdoor kan het kleine scheurtje geen grote scheur worden zodat vervolgens je nagel afbreekt.


2 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...