woensdag 18 december 2013

FLASH ON

Ligt het aan ons, of wordt met een mat effect gewoon alles mooier, luxer en chiquer? Wij zijn er in ieder geval weg van en dan kun je als nail addict niet heen om de matte topcoat van OPI. Muriël had al meerdere keren aan gegeven hoé graag ze de flash on matte set wilde en deze misschien wat subtiele hint was Esmée niet ontgaan. Een kleinigheidje dus, Muriël ligt tenslotte ook in het ziekenbed. Door die operatie heeft Muriël zeeën van tijd, er is dus flink geëxperimenteerd met deze bijzondere topcoat waarmee je veel leuke nailart kunt maken. Een must als je kit op nagellak al enorm is, dit is de perfecte aanvulling.


Het flesje is al een echte eyecatcher, heel simpel, maar erg mooi. Het is prachtig te combineren met zwart, maar hé, we blijven in het kerst thema en Muriël kiest voor rood en een flinke dosis glitters, die je tevens ook bij het pakketje krijgt. Zilver én goud, wat wil je nog meer? Een leuke aanvulling op deze bijzondere topcoat. 


Het resultaat is echt super! Het is op de foto's lastig te zien aangezien Muriël deze keer voor behoorlijk veel variatie heeft gekozen, maar de matte topcoat verricht uitstekend werk. Het resultaat is erg strak en het is heel gemakkelijk, je brengt het gewoon aan op een normale nagellak en tada, een prachtig mat resultaat. Op haar wijsvinger draagt Muriël bijvoorbeeld de topcoat.

De Flash on matt set van OPI inclusief twee doosjes glitters is te koop voor €14,25!2 opmerkingen:

  1. Kunnen jullie meer over low-budget producten schrijven?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er verschijnen al regelmatig budget producten, maar op de planning staan sowieso nog een aantal! We gaan ons best doen :)

      Verwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...