zaterdag 28 december 2013

BLACKTRACK

We houden daadwerkelijk van eyeliners, maar zijn allebei enorme klungels als het op het aanbrengen aankomt. Een iets te dun lijntje verandert na een enkele aanpassing in een grote zwarte vlek en al die wattenstaafjes om de schade te beperken beginnen op een duur te branden, het resultaat is vaak: geen eyeliner. Zó herkenbaar ook voor Esmée die niet bepaald handig is, vandaar dat haar aandacht uitging naar de fluidline Blacktrack van MAC. Deze gelliner is iets minder drastisch dan een vloeibare eyeliner, als je daar even mee uitschiet, is het ook meteen goed mis. Met een gelliner kun je het rustig opbouwen, wat wel even wennen is. Na heel wat oefenen, heeft Esmée het eindelijk maar toch onder de knie en ze wil nooit meer anders, een mat resultaat, gemakkelijk, duurzaam en het blijft enorm lang zitten, I love you! 
 


De verpakking in typisch MAC, strak en simpel, handig, maar toch mooi. Laten we beginnen met het enige nadeel van Blacktrack, je moet het aanbrengen met een kwastje en deze krijg je er helaas niet bij, die moet je dus apart kopen. Esmée heeft voor een paar euro's een goedkope van de Hema gekozen, waar het prima mee lukt! Verder zitten er geen nadelen aan deze eyeliner op gel basis, het is een pracht product. Zeer gemakkelijk aan te brengen en het blijft vervolgens super goed zitten, hier staat Blacktrack dan ook bekend om.

 
Wat ook een groot pluspunt is van Blacktrack, het heeft een mat effect, dus niet heel glimmend als bij vloeibare eyeliners. Dit geeft een classy look. Ook is ie perfect om een winge mee te maken zoals Esmée heeft op de foto, wel is het echt een kwestie van oefenen, want het werk gewoon net even anders. Alleen maar lovende woorden over definitely de beste eyeliner, wel moet je oppassen dat ie niet uitdroogt, houd het potje dus niet te lang open. Ook schijnt het te helpen om hem op de kop op te bergen. Je kunt er echt héél lang mee doen, want je gebruikt ontzettend weinig voor een mooie eyeline. 

 
De fluidline Blacktrack van MAC is voor €18,- te koop bij Douglas of andere MAC counters, aan de dure kant, maar houd er echt rekening mee dat je hier heel lang mee kan doen!
 

5 opmerkingen:

 1. Lijkt me een erg fijne eyeliner! Alleen wel prijzig helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn eyeliner en ik hebben ook nog steeds ruzie ^^ een gelliner lijkt me inderdaad wel wat handiger, weet je heel misschien of dit hyperallogeen is? Ik ben er namelijk net achter dat ik niet tegen alle make-up op mijn ogen kan.. maar wil natuurlijk wel minstens een mooi lijntje kunnen zetten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over het algemeen zijn de producten van MAC hyperallogeen, dus ik denk Blacktrack ook hoor! Vraag het voor de zekerheid even bij de MAC counter :)

   Verwijderen
 3. De prijs valt wel mee, is normaal voor MAC. Ik gebruik nu de gel eyeliner van essence omdat ik er eerst nog even mee om moet leren gaan want ik gebruik echt nooit eyeliner. Maar this will be my next one.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil die zo graag eens proberen.. Wauw! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...