maandag 16 december 2013

BEFORE BEDTIME

Een vriendelijke eerste handdruk is al een stuk minder vriendelijk met klammige handen of eeltresten, smeren dus! Misschien valt het jullie op dat er de laatste tijd erg veel handcrèmes in het zonnetje worden gezet, but why? Eigenlijk heeft dit geen specifieke reden, het is gewoon fijn om verzorgde handjes te hebben. Om het riedeltje van make-up removen, nachtcrème aanbrengen en tanden poetsen nog langer te maken, zijn er nu ook speciale handcrèmes om mee op bed te gaan. Met Oaser Overnight Hand Recovery van ZO Skin Health kun je uitgaan van goed gehydrateerde handen die vervolgens geen rimpeltjes of vlekjes bevatten, dus óók voor de oudere generatie erg hand(ig)! 


Deze handcrème bevat vitamine C en retinol wat zorgt voor mooie, jonge handen. Vaak nemen we genoegen met een handcrème die lekker ruikt en op korte termijn zijn werk wel doet, maar bij Overnight Hand Recovery zie je op en duur gewoon echt resultaat. Eenmaal per week gebruiken is voldoende, breng het voor het slapen gaan aan op handen en polsen en je zult zien dat je handen weer heerlijk soepel worden. Een héél fijn product, voor de jeugd aan te raden omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met anti age en voor de mensen die al wat lijntjes en rimpeltjes hebben, het wordt werkelijk minder. 

Het merk van de handcreme is relatief nieuw, ontwikkeld door amerikaanse dermatologen, die niet zoals normale cosmetica merken aandacht besteden aan mooie tubetjes en geurtjes, maar puur naar de werkzaamheid kijken. Hier kan je dus ook zeker vanuit gaan bij het gebruik van dit product. Het is vooral bekend geworden door amerikaanse celebrities die het gebruiken.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...