maandag 9 december 2013

BAKED BABY

Na maanden wachten heeft Esmée haar juweeltje die on top of the wishlist stond bemachtigd! En dat dankzij Muriël die stad en land heeft afgezocht voor dit palet die als warme broodjes over de toonbank vliegen, wát een verjaardagscadeau hè? Wat wil je ook met zo'n prachtig palet, Prelude is het pronkstuk van Chanel haar Les Quatre Ombres oogschaduw collectie. Vier kleuren die perfect op elkaar afgestemd zijn, die niet teveel shimmers bevatten, maar geschikt zijn voor overdag én voor feestjes. Gebakken oogschaduw die uitstekend pigmenteert en gemakkelijk aan te brengen is, laat Esmée doorpraten over haar palet en je hebt zo een boekwerk over het fijnste palet ooit, welcome to my family Prelude!Ook nog eens fotogeniek, een palet naar Esmée haar hart. Deze poeder-oogschaduwen zijn niet extreem opvallend, maar juist daarom zijn ze prachtig te shapen. Met de matte textuur kun je fijne schaduwen creëren zonder een wasbeer-effect. Je kunt met het palet echt heel veel kanten op en dat maakt het zo veelzijdig. Het bevat gezuiverde olie, hierdoor is het aanbrengen erg gemakkelijk en heeft het een glanzend resultaat.


Esmée heeft hier de kleuren geswatched, zoals je kunt zien bevat het palet subtiele kleuren, maar ook een opvallende uitschieter. Je kunt een matte, poederige, satijnachtige of metaalachtige look creëren en zodoende is er voor elke gelegenheid wel iets. Na wat research viel Esmée het op dat Prelude ook verkrijgbaar is met vierkante oogschaduwen, dit houdt in dat ze gepressed zijn en dus meer gepigmenteerd, hier houden de Amerikanen weer meer van. In Europa hebben we de ronde oogschaduwen in het palet, deze zijn gebakken en bevatten juist meer glans! Heel grappig!


De prachtige verpakking zijn we vergeten op de foto te zetten, maar is ook een plaatje met al dat zwart en goud. Prelude 33 Les Quatre Ombres van Chanel is verkrijgbaar bij de parfumerie voor €49,50.

10 opmerkingen:

 1. Wat een mooie palette zeg, het lijkt me ook wel fijn werken! Ik hou van natuurlijke looks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig palet! Ook leuk dat van het verschil met pressed en gebakken! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waauw mooi! ik ben sowieso een sucker voor chanel en deze is ook om op te vreten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig palette, de producten van Chanel zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is errug mooi en met gezuiverde olie, daar had ik nog nooit van gehoord! De kleurtjes lijken sterk op degene uit mijn HEMA palt, maar deze zijn vast (hopelijk ivm prijs) van onwijs goeie kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes,ik vind chanel zo n fijn merk!Bedankt voor de reactie op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...