zondag 22 december 2013

BABY LIPS

Overal zagen we het al verschijnen, Baby Lips van Maybelline. De it-lipbalm van het moment, maar waarom eigenlijk? De verpakkingen verklaren het eigenlijk al, deze lippenbalsem ziet er wel bijzonder leuk uit. Daarnaast ruiken ze lekker én ze zijn betaalbaar, wat wil je nog meer. Voor baby zachte lippen, vijf varianten beloven optimale bescherming en ja, ze zijn écht heel leuk. Muriël was er ook meteen weg van en als deskundige van lip care (ze heeft een enorme collectie aan smeerseltjes en balsems) kan ze zeggen dat ze al die lovende woorden waard zijn. Hydrate en Intense Care zijn allebei al super, maar nieuwsgierig naar de andere drie zijn wij nu ook wel een beetje..Deze blauwe verpakking bevat een lipbalm die ruikt naar basilicum en een beetje citroen, op de een of andere manier vindt Muriël het naar bubblegum ruiken. De naam Hydrate zegt het eigenlijk al, het hydrateert de lippen en gaat uitdroging hiervan tegen. Het bevat SPF 20, dus je lippen zijn ook beschermd tegen de zon. Dit variant is erg neutraal en is bedoeld voor de sportievelingen.


Intense Care heeft een opvallende gele verpakking en ruikt erg fijn naar kersjes, erg zoet dus. Deze verricht eigenlijk hetzelfde werk als Hydrate, zo bevat het ook SPF 20. De lipbalm blijft tot onze verbazing erg lang zitten, en dat voor zo'n mooi prijsje. De lippen voelen soepel en zacht aan, je kunt dus zeker wel stellen dat het doet wat het belooft.

De Baby Lips lipbalm van Maybelline is voor €3,49 te koop bij de drogisterij. Er zijn in totaal vijf verschillende varianten, waarvan twee een subtiele kleur bevatten.4 opmerkingen:

  1. Volgens mij ben ik echt de enige in Nederland die ze nog nooit heeft geprobeerd haha! Misschien deze winter als het echt wat kouder wordt eens proberen, ze lijken me wel heel fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is er met de posts van vrijdag enz. Gebeurd? Posten jullie niet meer dagelijks?

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...