zondag 17 november 2013

WHO I AM

And that's who I am, een overbekende tumblr page met geweldige teksten. Van Esmée haar irritante lach tot Muriël haar Nutella verslaving , jullie weten nog lang niet alles van ons. Tijd dus voor een personal update en dat op een manier wat niet a la Fashion Maniacs is, namelijk met foto's die niet zelf zijn gemaakt. Heftig! We lopen weer heerlijk achter, want het account wat al een eeuwigheid bestaat, is pas net ontdekt door ons en ja het is heel verslavend. Als je door die verzameling van plaatjes bladert zul je zien dat er téveel herkenbaar zijn, ook die ene dat je nog met een knuffel slaapt like us.

Esmée houdt echt van schrijven, dit vindt ze geweldig om te doen en het blog is dan ook een goede uitlaatklep. Ook had ze al vroeg een vriendje, inmiddels zijn ze al twee jaar samen. Esmée woont in een klein dorpje waar eigenlijk iedereen elkaar wel kent, hierdoor is ze gewend iedereen te begroeten en dus soms ook perongeluk vreemden. Jep, ze bijt nagels en brengt de dag het liefst door in een legging want die zit zo lekker. Maakt Esmée een grapje dan lacht ze zelf eigenlijk het hardst en dan is haar lach ook nog eens niet heel fijn.. Zoals de meeste wel weten speelt Esmée ook gitaar, althans daar is ze druk voor aan het oefenen. 
Muriël droomt ervan om over twee jaar een jaar lang in Amerika te wonen en hier op high school te zitten. Ze is dan ook een echte levensgenieter. Bij dat genieten hoort zo af en toe een heerlijk warm bad, één keer in de week is minimaal. Nog meer verslavingen, namelijk nagellak en Nutella. Vooral Nutella is extreem, er gaat zo ongeveer een pot per week naar binnen. Muriël voelde zich altijd eenzaam en alleen omdat ze geen series volgde, maar inmiddels is ze een diehard fan van Awkward. Haar vriendje woont aan de andere kant van het land, die 250 kilometer afstand was eerst even wennen, maar is inmiddels goed te doen. Dat kost wel wat centjes en als wij ergens niet goed mee zijn, dan is het geld.. 

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...