dinsdag 5 november 2013

THE BATTLE

Ready to rumble, de kreet van Martijn Krabbé in the battles tijdens die o zo leuke talentenjacht. Nou die zin heeft Esmée nooit begrepen, maar toch vindt er een battle plaats op Fashion Maniacs. 'Vandaag is rood, de kleur van Muriël haar nagels!' Ja ja, om in de zangsferen te blijven, luiden we het in met een liedje en dan houden we er nu ook over op, we dwalen alweer veel te ver af. Deze battle is tussen OPI Malaga Wine en Catrice Caught On The Red Carpet, precies hetzelfde kleurtje, maar een prijsverschil van heb ik jou daar. Bordeaux rood hoor je namelijk in je nagellak collectie te hebben, de vraag is alleen welke, want de keuze is vaak iets té reuze. Muriël heeft de lakjes welgeteld vijf dagen gedragen and there's a winner!

      


Laten we beginnen met OPI Malaga Wine, een nagellak die na één laagje al erg goed dekt. Het heeft een mooie structuur en zit prachtig egaal op je nagel. Het is vrijwel meteen opgedroogd, een groot voordeel, want zo zit je niet nog uren met je handen te wapperen. Het is een opvallend lakje en zit er na vijf dagen nog prachtig op. €14,25


Dan hebben we ook nog Catrice Caught On The Red Carpet, het valt meteen op dat deze erg gemakkelijk aan te brengen is dankzij het brede kwastje. Ook deze nagellak dekt al prima na één laagje, erg fijn. Het heeft een prachtige glans als het licht erop valt, nét iets mooier dan bij OPI. Wel begint het na drie dagen al wat af te brokkelen, dit vinden wij een beetje snel. €2,50


And the winner is.... OPI Malaga Wine! We moeten zeggen dat het weinig scheelt, want die glans van Catrice haar variant is wel wat mooier. Dat neemt niet weg dat de kwaliteit van OPI gewoon beter is naar onze mening, het blijft er lang op zitten, droogt snel en heeft een geweldige structuur. Alleen de prijs is een beetje jammer.. 

Het licht is tijdens deze duistere dagen trouwens echt vre-se-lijk, daarom zijn de foto's wat minder duidelijk dan normaal gesproken. Onze excuses, maar het is echt onmogelijk! 
2 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...