woensdag 13 november 2013

SMOOTH OIL

Het grootste probleem dat komt kijken bij krullen is toch echt wel pluizige lokken, niet erg fijn om te hebben. Vooral met dit weer kun je die krullen al snel vergelijken met een ontploft schaap, aldus Muriël, thanks voor deze leuke bijnaam. Wat te doen? Lekker smeren met een olie! Je zal denken dat je haar hier vooral vet van wordt, maar niets is minder waar. Bamboo heeft hier hét middeltje voor, namelijk Smooth Kendi Oil. Verstevigt, versoepelt en is bovenal anti-pluis, net als wij. Soms is ie iets té fanatiek en wil die Esmée haar hele tas reinigen, met als resultaat een vette tas, figuurlijk dan.
We waren vergeten te vertellen hoe extreem lekker het ruikt, de geur is echt heerlijk fris en zoet. Esmée brengt het na het douchen als een soort serum aan in haar lokken, maar gebruikt het ook erg graag als ze weer eens een pluis dagje heeft. Een olie is natuurlijk wel vettig, dus heb je dun haar, gebruik dan niet teveel, dan is de kans op een vettig bossie groot. Je haar voelt door de olie echt gezond en zacht aan en kan ook prima gebruikt worden als je geen krullen hebt! Bamboo Smooth Kendi Oil is te koop voor ongeveer €21,-, bij een professionele kapper.4 opmerkingen:

 1. Bedankt dames! Ik heb nog een heel fijn product om de pluis te voorkomen of om je haar mooi glad en soepel te maken. Bad Head After Party van Tigi. Echt een fantastisch product! Zeker de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, lijkt me wel een fijn productje (:

  Liefs, Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt veelbelovend, mijn haar gaat met dit weer ook altijd erg pluizen.

  Liefs Fashialies

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...