zondag 24 november 2013

SIX FOR THE ROAD

Als een product lekker ruikt zijn wij eigenlijk al verkocht, maar zijn deze verwenners voor de neus ook nog eens handcrèmes én van OPI, dan kun je er echt niet meer omheen. Want wat zijn het een schatjes deze handcrèmpjes, met al die heerlijke geuren is het veel te lastig om te kiezen, dus dan biedt de Six for the Road box met zes van die kleine flesjes uitkomst. Nu is het natuurlijk vooral te doen om de geuren, maar het is altijd fijn als hier bij komt kijken dat ze ook nog eens hydrateren.  De Avojuice lijn van OPI is ook body proof, maar alleen als handcrème heeft Muriël er de handen al vol aan! Cran & berry ruikt heerlijk zoet bevat net als alle andere varianten natuurlijke, hydraterende ingrediënten. 
Jasmine heeft een vertrouwelijke geur en bevat het verzorgende avocado-extract en aloë vera. 
Mango is echt geweldig, de geur is zó lekker. Het wordt snel door de huid opgenomen, dit is erg fijn. 


Sweet tea is lastig te beschrijven, maar is bovenal erg warm. Het resultaat is een zijdezachte huid. 
Coconut melon is een echte zomergeur, fris en zoet. Deze is ook te gebruiken voor je hele lichaam.
Ginger lilly is één van de tien verkrijgbare varianten, genoeg keuze dus. Een heerlijke, zoete geur. Alle producten hebben dezelfde werking en gelijke, verzorgende ingrediënten. De beschrijvingen zijn alleen ter verduidelijking, de crèmes wijken dus niet van elkaar af qua hydratering en verzorging etc.

De hand- en bodylotions zijn ook los verkrijgbaar. De knijpflesjes op bovenstaande foto's bevatten 30 ml voor €3,95 en de pompjes van 200 ml kosten €12,95. 


4 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...