maandag 25 november 2013

NO PARTY MOOD

Troubles in paradise, je haar lijkt op het punt te staan om het loodje te leggen en dat is de schuld van al die stijl- en krultang beurten. We kennen het 'maar ik heb een feestje, dus m'n haar moet leuk zitten' excuus, alleen na heel veel feestjes zijn je lokken niet meer bepaald in de party mood. Daar moet wat aan veranderen, want dat extra beschermlaagje kan je geruïneerde haar wel gebruiken. De schuld willen we niet volledig afschuiven op de tangen, want ook de föhn is een mega grote boosdoener. Foei foei foei! Halleluja is daar Matrix Biolage met Thermal-Active Repair Gloss, wat je haar weer laat glansen en voorbereidt op de volgende ronde, namelijk föhnen, stijlen óf krullen. 


Eerst even back to the point, want wat is er allemaal loos? Dat zullen we jullie eens even haarfijn uitleggen, toepasselijke woordkeuze. Je haar wordt er niet mooier op als het in aanraking met hitte komt, dit verdampt namelijk het vocht uit je haar, met als resultaat een droog bossie. Thermal-Active Repair Gloss geeft je haren een beschermend laagje, waardoor het niet meer kan uitdrogen en jij met een gerust hart je haar kunt stylen. 

Het serum bevat kokosolie wat het haar doet glanzen, maar zeker niet vettig maakt. Zoals te verwachten bij een kokosolie, ruikt het dus ook heerlijk. Masseer het serum in op handdoekdroog haar, föhnen kan ook. Echt een aanrader voor mensen die hun haar graag stylen, het geeft gewoon de bescherming die je haar nodig heeft!


Thermal-Active Repair Gloss van Matrix is te verkrijgen voor ongeveer €15,- (89ml), maar de prijzen variëren bij de professionele kapper. 


1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...