zondag 10 november 2013

HAPPIER HANDS

Afgelopen vrijdag lieten we jullie in HAPPY FEET zien hoe wij onze voetjes verzorgen, maar om heel eerlijk te zijn vinden we onze handen nóg belangrijker. Deze kan iedereen immers zien en een goede eerste indruk maak je niet bepaald met een zweterige handdruk, toch? Daarom doen we er alles aan om onze handjes goed te verzorgen, op het nagelbijten van Esmée na. Deze verzorging begint al met een goede handcrème en L'Occitane kwam met een prachtige setje genaamd Happier Hands, en deze naam zegt het eigenlijk al. Drie geweldige handcrèmes in een travel size, dus ook mee te nemen voor de mensen die een tas-waar-niks-in-past hebben. Het helpt je een handje op weg (toepasselijke woordkeuze) naar een heerlijk resultaat!Rose 4 Reines is een handcrème die karitéboter en vitamine E bevat, dit herstelt beschadigde handen en beschermt ze vervolgens ook meteen. Het heeft hiernaast een fantastische hydraterende werking, je handen voelen echt meteen fris aan en het ruikt naar roosjes. Niet zomaar roosjes, maar roosjes uit Grasse, Marokko, Turkije en Bulgarije. Voor het beste resultaat raden we aan de crème masserend aan te brengen en vervolgens goed te laten intrekken. €7,50 (30 ml)


Sea Butter Ultra Rich onderscheidt zich van de andere handcrèmes dankzij de voedende eigenschappen. Het geeft zachte en soepele handen, het voorkomt uitdroging. Het heeft een hele frisse geur en maakt naar onze mening de handen het zachtste, een erg fijn product als je verder geen last van handkwaaltjes hebt. €7,50 (30 ml)


Verbena Cooling is erg geschikt voor mensen die last hebben van klammige handjes, dit is een veel voorkomend probleem en is echt niet fijn. Deze handcrème dringt dan ook onmiddellijk in en laat een soort van poederlaagje achter wat klammige handen tegen gaat. Het bevat biologisch verbena wat er voor zorgt dat je bij dagelijks gebruik soepele handen krijgt met een subtiele, maar lekkere geur. €7,50 (30 ml)


2 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...