zondag 3 november 2013

FLASHBACK

Waarom het schrijven van een review over een geurtje zo lastig is? Omdat de heerlijkheid hiervan amper te beschrijven is en je het eigenlijk gewoon zelf moet ruiken. Toch doen we elke keer weer een poging om onze favoriete geuren in kleuren met jullie te delen, in de hoop iemand te overtuigen met al die bloemen en tierelantijntjes, ook al is er maar één persoon die zegt 'Nou, die moét ik proberen!'. Jimmy Choo, bij het horen van deze naam denken wij in eerste instantie aan geweldige hakken, maar aangezien wij beiden niet echt de ik-draag-graag-hakken instelling hebben, wordt dit merk vaak snel weer vergeten. Totdat Esmée haar neus kennis maakte met Flash, een glamoureuze, maar frisse geur die perfect is voor een heftig avondje stappen. Heftig? Yes, want die bloemige geur verdwijnt niet zomaar en doet je voor altijd denken aan die ene, prachtige nacht!
Die nacht even terzijde, maar Flash heeft gewoon echt de geur van een wow ik moét op stap gevoel. Dat zie je zeker terug in de verpakking, met het sensuele paarse kleurtje en de eyecatcher van een dop. Ook trekt het doosje waar de fles in zat zeker de aandacht, helaas ligt die van Esmée op de vuilnisbelt, maar vergeten is ie niet. Het bevat met name glitters, heel veel glitters. Glitter and glamour is dan ook de juiste omschrijving van Flash!


De geur is in het begin best wel overheersend, dit duurt maar eventjes en dan is Flash vooral bloemig en fris. Op dit moment zit Esmée flink te snuffelen aan haar pols en komt ze tot de conclusie dat het ook wel een warme en sensuele geur is, geschikt voor de zomer én winter dus. Een sprankelde geur dankzij de noten die de heerlijkheid eigenlijk al aangeven. Roze peper, mandarijn en aardbeitjes, deze topnoten verklaren die overheersende, zoete geur in het begin. De witte bloemen, jasmijn, heliotroop, witte houtsoorten en witte lelie zijn na verloop van tijd goed te herkennen in de frisse geur. Vrouwelijk en verleidelijk kun je Flash dus zeker noemen!


Flash by Jimmy Choo is te koop voor ongeveer €35,- (40 ml) bij de parfumerie.

4 opmerkingen:

  1. Lijkt me een erg lekker geurtje! De prijs is wel redelijk voor de inhoud hihi. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij lijkt me heerlijk ! en het flesje ziet er ook wel leuk uit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze ook en vind het een heerlijke geur :D

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...