woensdag 20 november 2013

CUTE LITTLE THINGS

O yeah, San Fransisco! Een najaarscollectie van OPI met prachtige lakjes die geïnspireerd zijn door het bruisende San Fransisco. Amerika is nou eenmaal groots en de collectie bestaat dan ook niet uit twaalf lakjes, maar uit maar liefst zestien. Genoeg keuze dus voor iedereen, maar kiezen is bij het zien van al die mooie kleurtjes érg lastig. Muriël bespaart zichzelf dan ook al die moeite door een mini pack toe te voegen aan haar enorme OPI collectie. Want eerlijk? Hoe vaak gebruik je een nagellakje eigenlijk? Die schattige 3,75 ml is echt ideaal, en ben je echt in love dan kan de aanschaf van een full size nooit kwaad!


First Date At The Golden Gate is een echte klassieker, rood is en blijft mooi. Niet erg bijzonder, maar de kleine toevoeging van oranje maak hem weer net even anders.

Muir Muir On The Wall is een donkere kleur met paarse en gouden duochrome shimmers, het resultaat is erg bijzonder. Een geweldige kleur voor de feestdagen met al die sprankels.

In The Cable Car-Pool is een mooie mengeling tussen rood en paars, een prachtige warme kleur. Je moet goed kijken, maar het kleurtje bevat een paar subtiele shimmers. 

Peace & Love & OPI is nog een duochrome exemplaar, het effect is echt heel goed zichtbaar. Het ene moment lijkt het paars, vervolgens weer blauw of groen.


OPI San Fransisco mini pack is te verkrijgen voor €18,95.

3 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...