vrijdag 1 november 2013

CHOCO COCO

Deze keer geen Coco Chanel, maar iets totaal anders! Eindelijk, het is weer tijd om chocolademelk te drinken alsof het water is, iets waar wij totaal geen problemen mee hebben. Heerlijk toch, dat warme gevoel wat je in je buik krijgt en die lading aan slagroom, op eetgebied zijn wij helemaal into deze donkere dagen. Nu kunnen we niet ontkennen dat je na liters chocolademelk een klein beetje toe bent aan iets anders, hoe lekker het ook is. Na wat knoeien op een depressieve ik-wil-niet-bloggen middag kwamen we tot de geweldige ontdekking dat chocolademelk met een vleugje kokos nog véél lekkerder is dan het originele feel good drankje. Dit wilden we jullie niet onthouden, dus de eerste echte food DIY is bij deze verschenen. Eigen recept, made by the Food Maniacs!De ingrediënten voor een overheerlijke choco coco zijn:
- Chocolademelk
Bounty drink
- Slagroom
- Cacao 
- Nizza kokos koekjes van Verkade Ten eerste vul je het glas met ongeveer 2/3 chocolademelk, de rest bestaat uit de bounty drink wat het subtiele smaakje van kokos geeft. Dit doe je ongeveer twee minuutjes in de magnetron, zorg dus dat je de rest van de ingrediënten klaar hebt staan, want anders koelt de chocolademelk af en dit zal zonde zijn. 


Vervolgens maak je een mooie toef slagroom, houd je hier vooral niet bij in! Als je een zeefje bij de hand hebt is het handig, maar ook met je handen kun je gemakkelijk de cacao over de slagroom verdelen. Je hebt al aan één Nizza koekje voldoende voor een Choco Coco, vermaal dit met je handen en strooi het ten slotte over de slagroom heen. Klaar alweer!

3 opmerkingen:

  1. Het ziet zelfs professioneel uit en Bounty drink, wat is dat voor iets nieuws!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dit ziet er zooo lekker uit! Hmmm

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...