vrijdag 22 november 2013

BEST OF ALL

Sommige producten verdienen een plekje in Esmée haar hart en niet in een saaie toilettas, maar zo is het nou eenmaal. Om die schatjes te bedanken voor al hun goede daden, kon Esmée het niet laten ze nog één keer in het zonnetje te zetten. Waarschijnlijk hebben ze al eens eerder lovende berichten gekregen, dit is dan ook geheel terecht. Van The One die Esmée haar neusvleugels heeft veroverd, tot de beste uitvinding ooit genaamd de dip and clean pot. Na een lange tijd alles gebruikt te hebben kun je zeker wel stellen dat ze helemaal top zijn, en op de vraag of Esmée ze opnieuw gaat kopen? JA!
I love rasberry and blackberry, nou en of Esmée daar van houdt! Als ze in bad gaat, mag dit flesje altijd mee. De geur is gewoon zó lekker en van al dat schuim wordt iedereen toch blij? Het is bijna op, dus een mega fles van 500ml staat bovenaan op Esmée haar verlanglijstje voor Sinterklaas. Lees hier het hele item! 

De bronzing pearls van Oriflame zijn prachtig, het geeft een subtiel kleurtje en Esmée gebruikt ze bijna elke dag. Op de jukbeenderen komen de parels het beste tot hun recht. Lees hier het hele item!

De zoektocht naar de perfecte mascara heeft lang geduurd, maar is gelukt dankzij Diorshow Iconic. Pikzwart en krullende wimpers, precies wat Esmée nodig heeft. Lees hier het hele item! 


Het allerlekkerste geurtje ooit is voor Esmée zeker weten The One van Dolce and Gabanna, een heerlijke mysterieuze geur. Zoals je kunt zien is het flesje helemaal leeg, maar zodra de portemonnee het toelaat, koopt Esmée een nieuwe. Lees hier het hele item! 

Een concealer is de perfecte uitkomst voor wallen of onzuiverheden, deze van MAC heeft Esmée haar hartje gestolen. Hij dekt fijn en laat wallen daadwerkelijk verdwijnen. Een klein minpuntje, soms zitten er verdwaalde glitters in die vervolgens op je hoofd belanden.. Lees hier het hele item! 


De ontdekking van de eeuw, droogshampoo van Batiste. Deze helpt echt echt echt heel goed, geeft een frisse bos haar inclusief volume. De verpakking mag er dan wel niet uitzien, het werkt echt super. Lees hier het hele item! 

De wonderpotjes van Oriflame zijn inmiddels onmisbaar geworden, voor veel kwaaltjes geschikt. Van droge lippen tot nageltiemen, de wonderpotjes doen hun werk wel. Esmée heeft ook een exemplaar met een kers smaakje, maar de 'normale' is en blijft het fijnst. Lees hier het hele item! 

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...