maandag 7 oktober 2013

WORN WITH LOVE

Iedereen heeft wel zijn eigen grote liefde op modegebied, dat je aan winkelen bent en de items van dit merk uit duizenden weet te herkennen en je ook altijd, hoe dan ook, aangetrokken voelt tot deze lappen stof. Esmée heeft dit definitely met het fantastische merk Maison Scotch, een merk die niet klakkeloos achter de rest aanloopt en waar je de winkels binnenloopt en omver wordt geblazen door de unisex geur Barfly. Ja, dit was echt liefde op het eerste gezicht en inmiddels bestaat deze onverwoestbare vriendschap tussen Esmée en Maison Scotch alweer een aantal jaren. Het merk wist haar destijds te verleiden met de gouden ketting die je soms bij een aankoop krijgt, maar nu zijn het toch echt de prachtige materialen en kleuren die Esmée voor zich weten te winnen. It's called true love.
Ach ja, ons Nederlandse hartje gaat nou eenmaal sneller kloppen als we horen dat je iets gratis krijgt. Bij aankoop van een shirt of blouse bij Maison Scotch krijg je vaak een leuke accessoire die het gewoon helemaal af maakt, vaak is dit een kettinkje. Toen Esmée kennis maakte met het merk was er alleen een gouden pronkstuk waar het logo aanhing, maar inmiddels heeft ze al héél veel voorbij zien komen en is haar collectie van kettinkjes enorm. De Eifeltoren, camera's, steentjes, palmbomen en ga zo maar door! 


Maison Scotch maakt het extra leuk om een kledingstuk aan te trekken, want je hoeft niet alleen het matenlabeltje te zien (wat voor velen niet bepaald leuk is), maar je wordt ook opgevrolijkt met een leuke tekst. Zoals 'Make it a denim good day' in Esmée haar favoriete jeans, of 'To be worn with love' in haar allereerste shirt ooit van het merk. Dat leuke detail maakt het weer nét even leuker! 


Als je ooit in een winkel bent geweest van het merk weet je vast wel waar we het over hebben als we het over de geur hebben, deze is namelijk heel herkenbaar. De geur hangt door de hele winkel en bij een aankoop zit er een testertjes in het tasje, daardoor ruikt je nieuwe shirt of broek ook nog eens heerlijk. Zowel voor mannen als vrouwen, Esmée gaf het geurtje aan haar vriendje, maar heeft er zeker aandeel in gehad dat ie heel snel op was. Barfly is te koop voor €39,95! 


Kennen jullie deze nog? De ideale canvas tas inclusief geweldige opdruk, jep, ook van Maison Scoth. Esmée heeft de tas in de zomer echt versleten toen ie elke dag werd meegesleept naar het strand, maar in de was en hij is weer als nieuw. Om terug te komen op de labeltjes, ook deze is weer leuk. Er staat met vrolijke, kleurrijke letters in de binnenkant 'My new friend' en daar heeft die tas helemaal gelijk in! 


6 opmerkingen:

 1. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit wat gekocht van Maison Scotch.. Maar ik vind de canvas tas wel heel tof :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maison Scotch is inderdaad een heel leuk merk! Ik heb er een trui van en kreeg er toen een leuk kettinkje bij met cameliaatje, echt cute en ik draag hem vaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, wat prachtig.. Hele elegante spulletjes! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ook een heel mooi merk, heb er helaas zelf niets van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cool post and blog! Today, special giveaway in my blog! Come and try to win a floral Headband from Ibiza!
  Kisses!
  www.trendybloom.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...