woensdag 23 oktober 2013

NOT LIKE THE MOVIE

Zo langzamerhand kunnen wij onze naam wel veranderen in Hair Maniacs, want bijna wekelijks kletsen we jullie de oren van de kop over al die productjes die een wonder schijnen te verichten voor je lokken. Tja, we willen nou eenmaal het allerbeste voor ons bossie en maken niet veel meer interessants mee in het leven dan het ontdekken van fenomidabele (niet overdreven, we staan keer op keer weer versteld) haarproducten. Net nu we dachten dat het niet nóg beter kon, vindt Muriël Matrix Biolage Fiberstrong tussen haar moeders verzameling. De naam Mattix doet ons in eerste instantie denken aan die film tijdens de oude filosofielessen, maar we zijn er al snel van overtuigd dat dit variant wel boeiend is. Herstelt en verstevigt het haar dankzij bamboe-extracten, klinkt goed hè? 


Nu valt het gelukkig wel mee hoe beschadigd en breekbaar Muriël haar lokken zijn, maar uit voorzorg handelen kan natuurlijk geen kwaad. De Matrix Biolage Fiberstrong versterkt het haar en geeft het zijn veerkracht en flexibiliteit terug. Voor in de toekomst willen we dit futloze haar voorkomen en daarom bevatten de shampoo en conditioner intra-cyclane, dit maakt en houdt het haar heerlijk glad.


De verpakking is strak en heeft een natuurlijke uitstraling, hierdoor ga je vanzelf al meer in het product geloven. De shampoo is verkrijgbaar in drie formaten, namelijk 250ml, 400ml en 1000ml, de prijzen hiervan zijn vanaf ongeveer €12,95. Voor de conditioner geldt dat het verkrijgbaar is in twee formaten,  namelijk 250ml en 1000ml, de prijzen hiervan zijn vanaf ongeveer €15,50! Best prijzig dus, maar het is wel erg goede kwaliteit. 


2 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...