zondag 6 oktober 2013

GET TO KNOW US

Jullie denken misschien veel van ons te weten, maar niets is minder waar. Oké, jullie weten welke zalfjes we gebruiken en wat voor crèmepjes we in onze haren smeren, maar veel verder komt het eigenlijk niet. We deden dus een oproep aan jullie om vragen te stellen en daar hebben we een aantal leuke én geschikte uitgekozen. Na een half jaar te weten wie Fashion Maniacs zijn, mogen jullie namelijk ook wel eens kennis maken met Esmée en Muriël, meisjes die heus niet alleen maar met mode bezig zijn. Als de lange en de kleine gaan we door het leven, maar niet altijd zij aan zij, want er is veel meer dan alleen maar ons blog! 


Gaan jullie vaak uit en waar gaan jullie dan heen? 
Ja! En of we vaak op stap gaan! Saampjes of met onze vriendengroep, het is altijd geweldig. Als we met z'n tweetjes zijn en al een borreltje op hebben doen we vaak alsof we uit het buitenland komen, aan het einde van de avond (wanneer het eigenlijk alweer 's morgens is) vertellen we dat we gewoon Nedelands zijn, nou en dan kun je pas lachen. We wonen in Groningen en hier kun je geweldig stappen! Wat zijn jullie hobby's naast het bloggen? 
Muriël is een echte sportieveling en hardlopen blijft één van haar grootste hobby's. De bovenstaande foto is genomen tijdens een hardloopsessie in Central Park (New York), een geweldige ervaring! Helaas is Muriël ernstig geblesseerd aan haar knie, haar voorste knieband is volledig afgescheurd en aan het einde van dit jaar wordt ze geopereerd. Het arme kind kan voorlopig dus niet sporten en zeker niet hardlopen. Esmée is op sportgebied iets minder fanatiek, maar is beste maatjes met haar gitaar. Ze is druk bezig met lessen en probeert het zo snel mogelijk onder de knie te krijgen (erg toepasselijk na de uitleg van Muriël haar blessure). Ook zingt ze graag en dit wil ze in de toekomst graag combineren. 


Wat houdt atheneum + precies in?
De plus staat voor extra verdieping in bepaalde stof. In de eerste drie jaren van onze school carrière hadden we Spaans, filosofie en drama als extra vakken. Inmiddels hebben we van deze vakken afscheid mogen nemen, maar de plus is nog steeds aanwezig. Muriël volgt Cambridge English en Esmée heeft gekozen om een wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. Ook volgen we beiden een Pre University College (PUC) module, we zijn hier echt nét mee begonnen en hebben gekozen voor marketing. Stil zitten doen we dus zeker niet wat school betreft! 


Jullie hebben erg veel beauty producten, dragen jullie veel make-up?
Nee, echt niet gewoon! We houden van make-up, maar door de goede producten die we gebruiken hebben we zeker niet veel nodig. Naar school geldt voor beiden een BB Cream en wat oog make-up, that's it! Regelmatig dragen we helemaal niks, heerlijk om in je ogen te kunnen wrijven. Het komt inderdaad over alsof we wel veel hebben, maar we lenen ook regelmatig een product van onze zusters en moeders. 


Wie is jullie stijlicoon? 
Voor Esmée is dat zeker weten Nikkie Plessen, wat ziet die vrouw er altijd prachtig uit en wat is haar kledinglijn geweldig. Dat nonchalante knotje van haar blijft voor Esmée onmogelijk en wat een prachtige items heeft ze op haar naam staan. Muriël heeft niet echt één bepaald stijlicoon, maar voor wie ze zeker bewondering heeft voor kledingstijl, is haar eigen moeder. Ze is altijd tot in de puntjes verzorgd en gaat nog helemaal mee met de mode. Vooral de vele prachtige jasjes van haar vindt Muriël helemaal geweldig en leent ze dan ook geregeld!

                                           
Hebben jullie een huisdier? 
Het is net alsof we weer zoals vroeger een vriendenboekje invullen, maar ja Muriël heeft een huisdier. Een hele lieve hond genaamd Luna, echt een lid van de familie. Esmée heeft geen huisdier en is ook niet echt een dierenvriend, al kan ze wel heel goed overweg met Luna en is dat één van de weinige honden waar ze niet voor weg duikt. 9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk item. En wat lief :-)
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super om te lezen! Jullie lijken me echt goede vriendinnen en alletwee leuke meisjes. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk artikel, leuk om jullie zo beter te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoeveel ouder is die vriend van esmee?

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...