vrijdag 11 oktober 2013

DON'T WAKE ME UP

Wake up my dear! NO! En vervolgens wordt de wekker ver weg gegooid. Voor Esmée is dit opstaan-probleem heel erg herkenbaar en waarschijnlijk stemmen hier heel veel mensen mee in. Het is toch ook werkelijk waar vreselijk, het is nog donker en fluitende vogels zijn nergens te bekennen, nog geen tijd om op te staan dus. Helaas wel, maar dit besef momentje komt pas als we al lang en breed aan het ontbijt horen te zitten. Geen tijd voor douchen dus dan maar droogshampoo, ideaal als je een frisse bos haar wil, maar geen tijd hebt om het te wassen. Een uitvinding van de eeuw, want we weten allemaal dat dagelijks je haar wassen niet goed is. Met dry shampoo van Batiste kun je iets langer in bed blijven liggen en heb je geen vettig haar, als dat niet geweldig klinkt?Oké, Esmée geeft toe dat ze bij de eerste keer sprayen een hartverzakking kreeg, het is namelijk net een hogedrukspuit zo hard gaat het er aan toe, maar dan heb je zeker wat. Spuit het van een afstand van dertig centimeter, vooral op de haar-aanzet en vervolgens een beetje verdelen kan ook geen kwaad. Laat het eventjes een minuutje intrekken en schudden maar met dat haar! Zo heb je een heerlijke frisse haren en dat zonder een douchebeurt. Zoals je kunt zien is de droogshampoo niet kleurloos, helaas, maar kan het een soort wit poeder achterlaten. Het is daarom belangrijk dat je het goed uitschudt en het aanbrengt ná het aankleden, anders komt alles er onder te zitten en dat is natuurlijk niet de bedoeling.


Esmée is niet laaiend enthousiast over de verpakking, het heeft een ietwat kinderlijke uitstraling. De normale variant is versiert met bloemetjes en dat is één van de redenen geweest dat Esmée heeft gekozen voor de XXL Volume Batiste, daarnaast kan dat extra beetje volume ook nooit kwaad. Het is dus niet bepaald een product waarvan je denkt 'ach wat prachtig allemachtig' (wat uiterlijk betreft), maar door al die positieve recensies moest en zal Esmée het hebben en daar heeft ze nog geen seconde spijt van gehad!


XXL Volume van Batiste is te koop bij o.a. de Kruidvat voor ongeveer €5,50!


5 opmerkingen:

 1. Ik hoor er ook hele goede verhalen over, maar ik heb eerder last van droog haar dan van vettig haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook dol op batiste droogshampoo:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Batiste is volgens velen de droogshampoo bij uitstek, mm eerst zien en dan geloven. Wel goed dat de witte schijn er goed uitgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh la laa dat lijkt me wel goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...