vrijdag 13 september 2013

WORK THAT ASS

Er leuk uit zien tijdens het sporten blijft een groot vraagstuk, want het moet natuurlijk ook lekker zitten. Shirts waarin je met twee personen past zijn geen optie en een broekje die je telkens naar beneden moet trekken is ook niet erg fijn (zojuist is Esmée haar sportoutfit beschreven, maar ach, het gaat om het idee). Muriël is wel een echte sportieveling, voor haar is het kopen van sportkleding net zo'n groot feest dan het aanschaffen van een alledaags setje. Het arme kind is nu geblesseerd aan haar knie en het enige wat ze nog intensief mag doen is rusten. Het ijdeltuitje werkt zich echter nog steeds in het zweet voor een strakke reet, want met de Thirty Day Squat Challenge zit ze niet helemaal stil. We zijn niet plotseling de hippe versie van Nederland in Beweging, maar deze oefening voor een strakke bibs hoor je te weten. Let's do this!

Squats zijn echt héél gemakkelijk, benen wijd, armen gespreid en door de knieën maar! Zorg dat je benen op de hoogte van je schouders staan, in de spagaat is dus niet nodig. Vervolgens steek je de armen recht naar voren en ga je rustig door je knieën en je kont gooi je flink naar achteren voor het beste resultaat. Als je het goed doet voel je spanning op je benen staan en uiteraard ook in je achterwerk. Dit blijf je dan een aantal keren herhalen, het schema geeft aan hoeveel je moet doen en echt waar, het is behoorlijk zwaar! Na al die oefeningen wil je natuurlijk resultaat zien, het is de bedoeling dat je bovenbenen en bibs goed strak worden, want wie wil dat nou niet?


Muriël hijst zich natuurlijk niet voor elke squat in haar sporty outfit, maar om het plaatje compleet te maken draagt ze haar favoriete setje. Haar top is een uniek exemplaar, het is niet zomaar een Adidas ding, maar één van designster Stella McCartney voor het merk Adidas. Daaronder draagt ze de heerlijkste broek ooit, haar comfy broek van Nike is echt ideaal voor een goede work-out of een rondje hardlopen. Met haar opvallende Nike Free's steelt ze helemaal de show. Wat nog het leukste is? Deze hele outfit komt rechtstreeks uit New York. Succes allemaal!


TOP STELLA MCCARTNEY FOR ADIDAS / PANTS NIKE / SHOES NIKE

Wegens probleempjes gebruiken we komende week een andere camera, vandaar dat de foto's iets minder scherp zijn dan normaal gesproken!

7 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...