zaterdag 28 september 2013

WHEEL WITH STYLE

Het Rad van Fortuin is ver voor onze tijd, maar het Rad van Stijl is ons wel goed bekend. Je kunt dan geen koelkast winnen met dit rad, de laatste trends, hits en stijlen worden je wel verklapt. Dit allemaal in de modieuste bijbel op aarde, genaamd de Stijlbijbel. De inspiratie voor onze kleertjes komen niet alleen meer rechtstreeks vanaf de catwalk, maar ook rechtstreeks vanaf de straat. Als bloggers zijn we natuurlijk dol op echte streetsyle en als trouwe abonnees op de Elle konden we deze speciale editie gewoon niet laten liggen. Ook deze keer hebben we weer onze favorieten uitgekozen, wat een behoorlijke opgave was met een najaar die ongelofelijk veel leuke dingen te bieden heeft. Dat belooft wat..  Jahoor, de printjes zijn nog steeds toegestaan in modeland. De panters en zebra's doen het altijd nog goed, maar ook de koeienprint is niet meer alleen te vinden in de wei. We love it! Muriël kocht deze geweldige trui bij de H&M en er is ook een bijpassende clutch die eigenlijk ook wel heel erg leuk is!


The just out of bed look. ideaal voor de luie mensen onder ons. Baggy trui en een muts waar we onze wilde lokken onder kunnen verstoppen, wie wil dat nou niet. Ook de broek kan zijn alsof je net uit bed komt rollen, het mag dit modeseizoen allemaal.


Vaarwel it-bag, welkom hit-bag! Kennen jullie deze nog? Muriël haar camera-tasje van Pieces kan ook komend najaar nog mee. Want vergeet de fake tassen waarvan het de bedoeling is dat ze op een echte designer lijken, grappige tasjes zijn helemaal in. Neem de koe clutch waar we het over hadden, hét perfecte voorbeeld van een hit-bag. 


Afscheid nemen van statement pieces doen we nog niet, dat kunnen we echt niet over ons hartje verkrijgen, maar plaats maken voor wat kleinere uitvoeringen moet wel lukken. Denk aan kleine knuckle rings, schattige kettinkjes en subtiele armbandjes. Goud óf zilver, doe ze ons maar allemaal!

Afgelopen voorjaar verscheen er ook al een item over de Stijlbijbel van toen. Benieuwd? Klik hier om het terug te lezen.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke trends zijn er dit jaar weer!

    Liefs Fashialies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Mijn statement pieces doe ik ook nog lang niet weg! xx

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...