dinsdag 17 september 2013

TRENDSETTING THING

Modebewust bezig zijn zonder dat je het zelf door hebt. De woorden 'bewust' en 'niet door hebben' klinken in dezelfde zin erg bijzonder, maar het kan. Zo kocht Muriël een jaar of twee geleden knalroze hardloopschoenen, bestemt voor het hardlopen dus, en nu loopt de halve bevolking rond op deze heerlijke stappers. Voor Muriël was het dan ook heel onwennig toen ze haar Nikes opeens onder gewone kleding droeg, maar eerlijk is eerlijk, het staat best wel heel leuk. Nageltjes in dezelfde kleur en je ziet het meteen, dat meisje gaat niet hardlopen. Herkennen jullie Muriël haar trui nog? Het was één van de grootste klappers ooit, zoals wij een succesvol item noemen, en nu het weer stukken kouder begint te worden trok Muriël haar geliefde Smile More trui weer uit de kast. Leren legging om de benen en je hebt een outfit today die ideaal is voor het sporten, op de bank én voor op Fashion Maniacs!


SWEATER MONKI / LEGGING BCBGMAXAZRIA / SNEAKERS NIKE

10 opmerkingen:

 1. Prachtige OOTD! Hoe duur waren de schoenen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit. Simpel, maar echt tof!

  Liefs,
  fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele gave outfit! Ziet er sportief uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke outfit! Die schoenen wil ik ooook <3
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw wat een geweldige outfit zeg! Ik vind die schoenen zo gaaf, maar veelste duur helaas :( Die leggings is echt heel stoer xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave outfit!! Die schoenen en die trui zijn echt super leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super-, superleuk! Ik heb dat elke seizoen inderdaad wel met één item. Dat móet ik dan hebben en dan een jaar later heeft iedereen het. Zo wilde ik vorig jaar een broek met knievlakken (of althans: iets met stiksels, zodat het knievlakken leken) en nu zie je dat ooooooooveral ineens. Dus m'n tweede en derde broek met knievlakken zijn ook alweer binnen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...