vrijdag 20 september 2013

TOMORROW'S AUTUMN

Regen, kou, donker, grauw en nog meer regen. De herfst komt er aan en dat is voor velen geen pretje. Vroeger konden we er nog een beetje naar uitkijken omdat je lekker in de plassen kon gaan stampen en ging zoeken naar kastanjes, maar onze interesses en hobby's zijn tegenwoordig een klein beetje veranderd. Het liefst kruipen we ver weg onder een dekentje, maar mensen, zó erg is de herfst nou ook weer niet! Denk aan de gezelligheid, Sinterklaas die weer in het land is, some hot drinks en niet te vergeten dat we een reden hebben om een hele nieuwe garderobe aan kunnen schaffen. Oké, we geven toe dat een storm je haar recht overeind laat staan en je make-up ruïneert niet altijd even leuk is, maar laten we het allerbeste uit het seizoen halen. Het kán heel leuk zijn! We kunnen weer onbezorgd beanies dragen zonder een zweethoofd te creëren! Heerlijk toch, deze mutsjes zijn nog steeds helemaal hip en houden de oortjes lekker warm. Naast dat het een koude fietstocht bespaart, kun je er talloze leuke combinaties mee maken.


Kopje thee, een soepje en natuurlijk warme chocolademelk. Het liefst met een lading marshmallows! Een heerlijk vertrouwd drankje die de koude herfstdagen een stuk leuker maakt. Niet alleen thuis hoor, ook voor onderweg. We willen namelijk altijd dat warme-onderbuik-gevoel!


Velen worden nooit volwassen en blijven het leuk vinden om héél stiekem héél expres door de plassen te banjeren. Dit doen we uiteraard niet in onze mooie schoentjes, maar in regenlaarzen, die tevens ook heel leuk kunnen zijn. Daarnaast zijn we ook weer geoorloofd om onze Uggs uit de kast te halen, je houdt er van of niet, ze zitten heerlijk. Lekkere warme voetjes overdag en 's avonds op de bank.


Sinterklaas! Dit roept altijd een wintergevoel op, maar niets is minder waar. Sinterklaas valt toch echt in de herfst en er zijn maar weinig die niet van dit feestje houden. Pepernoten en cadeautjes, iets wat de herfst een heel stuk leuker maken. 


3 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...