maandag 16 september 2013

THE FAKE ONE

Esmée is naar de kapper geweest en heeft de stoute schoenen aangetrokken door haar lange lokken er af te laten knippen. Deze grap maakte Esmée een tijdje terug op Instagram en tot haar schrik geloofde ie-der-een het, dat was niet de bedoeling. Al die positieve reacties hebben haar echter wel aan het denken gezet, maar ze kan nog geen afscheid nemen van haar lange haren en ze heeft dé oplossing gevonden voor dit dilemma. Voilà, c'est un faux bob. Zo gemakkelijk en de schaar hoeft niet eens van pas te komen, daar is het ons natuurlijk om te doen. Een dagje naar school met een bobline waar je vervolgens zo'n honderd keer kunt verklaren dat ie nep is en in de avond tijdens het stappen gooien we die wilde bos weer los. Klinkt ideaal toch? We hopen niet dat we jullie een hartverzakking bezorgen, maar voor het eerst in een half jaar (Fashion Maniacs bestaat vandaag precies een half jaar, YEAH) gebruiken we zwart-wit foto's. Gewoon omdat het kan. 


We gaan nep door het leven met behulp van een elastiekje en wat speldjes, that's it! Je maakt eerst een lage staart achter in je nek en je zorgt ervoor dat er nog wat ruimte over is tussen je achterhoofd en de staart. Als je net als Esmée de voorste plukjes wat korter hebt dan de rest valt dit vanzelf uit de staart en lijkt het lekker speels. Draai de staart om je hand heen en leg het achter in je nek, maak het vast met een paar speldjes. Klus alweer geklaard! Lijkt het echt nergens naar? Trek dan hier en daar een beetje of gebruik nog meer speldjes dat het goed vast zit. Wil je langer dan een kwartiertje plezier hebben van je faux bob gebruik dan goed veel haarlak en zorg ervoor dat er van te voren een beetje volume in je haar zit, anders zakt het er zo weer uit. Makkelijk hé?


Aanschouw hieronder de boosdoener, de foto die heel wat commotie veroorzaakte en Esmée haar telefoon rood deed gloeien. 'Esmée heb je een bobline?' en dan weer uitleggen dat het een grapje was. Na de uitvindingen van de neppe versie die heel wat twijfels en heel wat spijt bespaart, weet ze het zeker. Doe Esmée maar haar lange lokken! 

12 opmerkingen:

 1. Direct een anders resultaat! Best wel mooi eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit hebben jullie van beautygloss. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk niet, Esmée zag het een aantal maanden geleden in de Glamour.
   Wat is daar precies jammer aan?

   Verwijderen
 3. Staat je erg leuk! Misschien toch ooit je haren korter knippen? :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wel grappig dat mensen gelijk gingen vragen.
  Het staat je wel goed !

  Liefs, fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat ene leuk idee! Helaas heb ik teveel haar omdat te kunnen doen:P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk idee!
  Zo'n kort kapsel staat je mooi, maar je hebt zulk mooi haar dat je het niet echt moet afknippen hoor! Haha, dat zou echt zonde zijn!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...