zondag 8 september 2013

OVERCURL

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, Esmée heeft voor het eerst in haar leven een mascara gekocht. Oké, dit klinkt echt heel erg als halve beauty blogger, maar ze heeft zich in die paar jaar dat ze überhaupt make-up draagt prima weten te redden met de afdankertjes van haar moeder en zus. Als ze het doet, doet ze het ook meteen goed. Vorige week kwam Esmée namelijk thuis met haar eerste mascara-aankoop ooit, een bijzonder moment dus. Doe maar duur, want ze is gegaan voor de Diorshow Iconic Overcurl, alleen de naam is al een luxe boel. Volume hebben Esmée haar wimpers niet meer nodig, wat ze echt wil zijn lange, krullende wimpers. En of ze de juiste keuze heeft gemaakt om voor een mascara van Dior te gaan, het is even wennen, maar ze kan nu al niet meer zonder. Om over de verpakking nog niet te zwijgen, wat een plaatje!
Geen woord gelogen over de verpakking toch? Esmée is een echt zilver-mens, dus zij en deze mascara zijn echt voor elkaar gemaakt. Je krijgt de mascara in een fijn doosje, met op de achterkant een handige illustratie over de mascara. Het gebogen borsteltje maakt deze mascara zo bijzonder, het is namelijk geïnspireerd door haar- en wimperkrulproducten, vandaar die prachtige krul. Verban bij deze je wimperkruller, dat is niet meer nodig. Het is een mascara als je echt voor de lengte gaat, Esmée heeft al genoeg wimpers, volume was dus niet noodzakelijk.


Dan het resultaat, hier is Esmée ook erg tevreden over. Haar wimpers zijn daadwerkelijk een stuk langer en het gebogen borsteltje doet ook zijn krullende werking. Zoals de verkoopster al waarschuwde is het de eerste dagen een beetje wennen, maar dit prachtstuk went heel erg snel. Er zijn drie verschillende kleuren verkrijgbaar, zwart, bruin en blauw. De Diorshow Iconic Overcurl is echt geweldig en je hebt er heel lang plezier van, op de bovenstaande foto heeft Esmée het namelijk al meer dan twaalf uur op en het zit nog steeds super!

 
Nu het minst leuke gedeelte, je krijgt die lange, krullende wimpers alleen voor een prijs van €34,40. Esmée heeft het een stuk goedkoper op de kop weten te tikken door een tijdelijke actie van Ici Paris XL, je krijgt daar nu namelijk veertig procent korting op een mascara!


12 opmerkingen:

 1. Wel prijzig inderdaad maar het resultaat mag er wezen! Grappig dat dit de eerste keer is dat je zelf een mascara koopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik geen mascara omdat ik heel snel last heb van geïrriteerde ogen, maar deze ziet er echt super uit! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn moeder heeft deze mascara ook en is er helemaal weg van. Leuk dat ze gelijk voor een Dior mascara is gegaan hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Idd wel erg prijzig maar het resultaat is erg mooi

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi resultaat zeg, inderdaad wel een duur product. Maar goed, het is het wel waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hij zit er wel super gaaf op,ik ben al duizend keer van Mascara verwisseld,er zijn er maar weinig die er mooi op komen!Maar het is dior,en de naam betaal je ook!Maar wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's!
  Het lijkt mij een hele fijne mascara

  xo

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...