zaterdag 7 september 2013

MAKING OF PART FOUR

Vliegende schoenen, scheurende broeken en vallende flesjes, we hebben het best wel heel behoorlijk zwaar als bloggers. Ons uitstelgedrag is verleden tijd, want nu we nog maar één keer in de week afspreken om foto's te maken, is er echt werk aan de winkel. We verschijnen dan wel altijd op het internet als twee keurige meisjes, maar niets is minder waar, want eigenlijk zijn we knettergek en vooral heel erg lomp. Deze momentjes willen we jullie niet onthouden en daarom verschijnen de grappigste, lelijkste en leukste kiekjes vandaag in de making of part four! Hoe gaat dat bloggen en hoe zijn wij? Er komt echt zoveel meer bij kijken dan foto's maken en een stukje tekst schrijven, daar verbazen wij ons zelf soms nog over!
We hebben ons eerste pakketje ontvangen! Helemaal vanuit Dubai zaten er hairextensions in de brievenbus, hartstikke leuk. Er is inmiddels al een item over verschenen genaamd THOUSAND AND ONE EXTENSIONS, het resultaat was op de foto's erg mooi geworden, helaas in het echt iets minder. Dan maar als baard!Some upcoming items! Deze twee foto's zijn voor de items die deze week online komen te staan, we geven jullie bij deze alvast een voorproefje. Elke shoot bevat wel twintig van zulk soort lelijke foto's, sommige gaan echt té ver en worden meteen in de prullenbak gegooid.


Yeah, onze eerste echte fan. Tijdens het maken van een outfit today samen kwam er een man langs fietsen die heel graag met ons op de foto wilde. Geen probleem! Toen we later achtervolgd werden begon het wel een beetje griezelig te worden.Soms wil je gewoon even grappig op de foto staan, dat was ook deze outfit today het geval. Het leek Esmée wel leuk om haar hoed vliegend op de foto te zetten, nou geweldig. Ten eerste leek het net een ufo boven haar hoofd en ten tweede waaide het erg hard en vloog ie er echt vandoor. Geen succes dus.


De bovenstaande foto was echt de schrik van deze week. Hier zaten wij in de brugklas en waren we nog totaal anders dan dat we nu zijn. Erg grappig om terug te zien, maar de fashion ontbrak nog een klein beetje.

We hebben in samenwerking met Stylight een festival look gepost, het was erg leuk om te doen en natuurlijk een goede reden om weer eens saampjes op de foto te gaan. In ruil daarvoor is er een interview met ons afgenomen over Fashion Maniacs en is deze afgelopen week verschenen op Shopping Unlike, een onderdeel van Stylight. Ben je benieuwd wat voor ons de ultieme modestad is of van welke designer wij helemaal weg zijn? Klik dan hier voor het interview.


Veel foto's die niet op ons blog terecht komen zijn wél te zien op ons Instagram account: @fashionmaniacsblog

Lees ook
PART ONE
PART TWO
PART THREE

7 opmerkingen:

 1. Haha wat een leuke post! Echt grappige foto's en wat zijn jullie inderdaad veranderd zeg ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n leuk artikel dit! Moeten jullie echt vaker doen! Volgens mij zijn jullie echt een stelletje maffies haha, echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ontzettend leuk om te zien, die baard foto, geniaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha zo leuk!!!
  X Annewil
  www.lovetolittlethings.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappige foto's!

  liefs, fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga jullie volgen op instagram! ik vind alle foto's echt leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...