zaterdag 21 september 2013

FASHION EVENT

Shoppen, modeshows, hapjes en drankjes, woorden die heel fijn in de oren klinken. Dat allemaal op één avond, kan het nog beter? We waren gisteren van de partij op het Fashion Event in Groningen waar al deze levensbehoeften worden gecombineerd. Met de intentie niks te kopen op deze avond zijn we thuis gekomen met tasjes vol, alleen bezig voor het blog was de bedoeling.. Niet helemaal gelukt, maar ach spontane aankoopjes zijn vaak de leukste. Met welgeteld elf mannen gezien te hebben in vier uur tijd is het evenement meer geschikt voor de dames, het Primark pakken-wat-je-kan-gevoel kwam dan ook een klein beetje naar boven. Bekende en onbekende merken komen samen en mensen voor wie het hoge Noorden de andere kant van de wereld is, niet getreurd, het Fashion Event komt ook jullie kant op!


De modeshow, een onderdeel waar wij persoonlijk erg naar uit hadden gekeken. De kleren die op event te koop waren, werden op de catwalk op een vrolijke manier geshowd. Dansjes en harde muziek, uitstekend vermaak. Een aantal collecties waren niet helemaal ons ding, maar het merk Glamorous heeft ons hartje gestolen. Pailletjes, glitters en leder, prachtig! De doelgroep van het Fashion Event is redelijk breed en daarom was er voor ieder wat wils.Muriël haar oog viel al meteen op een tasje van Moschino, een duur merk, maar met de kortingen op het Fashion Event kreeg Muriël stiekeme hoop. Helaas, vijftig euro voor een make-up tasje ging echt iets te ver, maar hij was zó leuk. Naast dit gave merk waren we ook erg verbaast dat merken als Buddha to Buddha vertegenwoordigd waren en ook het prachtige Fab was aanwezig met de welbekende portemonnees. Er zat hier zeker iets leuks tussen.
Make-upjes voor een euro, deze actie zorgde voor hartkloppingen bij héél veel meisjes. Het aanbod van nagellak was echt enorm en er zaten een aantal mooie kleurtjes bij. Ook Rituals kwam met een goede korting, alles was voor vijftien euro, dus ook de pakketjes die normaal gesproken toch wel een paar tientjes kosten.. Hoe leuk?


Wat de kleding betreft viel het ons op dit punt toch wel een beetje tegen. Het was niet echt ons ding en je moest heel goed zoeken om iets leuks te vinden, uiteindelijk maar toch is dit gelukt. Bij het 'kraampje' van FOLLOW FASHION zijn wij beiden goed geslaagd en dat ze kleding van LA Sisters verkopen was natuurlijk helemaal te gek. Op evenementen als deze komen altijd totaal verschillende mensen af, de doelgroep was zoals we al eerder zeiden erg breed. Het viel ons een beetje tegen hoeveel meiden er waren van onze leeftijd, maar de absolute winnares van de avond is Maria. Met haar fringes tasje en gouden details was ze één van de (naar onze mening) weinige wie er écht leuk uit zag!


Wij waren aanwezig bij het eerste Fashion Event 2013, maar er volgen nog meer. Het programma ziet er als volgt uit:

Groningen - 20 september en 21 september
Nieuw Vennep - 4 oktober en 5 oktober
Nieuwegein - 18 oktober en 19 oktober
Nijkerk - 15 november en 16 november


5 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Jammer dat de kleding zo tegenviel. Daar zou ik voor gaan als het een "fashion event" heet ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Leuk dat jullie erbij waren.

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...