vrijdag 30 augustus 2013

THE FISHEYE VIEW

Tegenwoordig schiet je een paar foto's, worden ze na de kreet 'WAT LELIJK!' gelijk in de digitale prullenbak gegooid en vervolgens snel vergeten. Erg handig, maar dat gevoel van spanning hoe de foto's zijn geworden is er niet meer bij. Lekker ouderwets naar de winkel met je volle rolletje en even later genietend en lachend je kiekjes terug kijken op de bank, het is uitzonderlijk, maar kan gelukkig nog steeds. Ja ook wij zijn overgestapt naar de ik-verwijder-lelijke-foto's-meteen mentaliteit, maar om hiernaast een leuke gadget te hebben is best wel heel leuk. Helaas zijn wij niet zelf de trotse eigenaar van deze fisheye camera, maar we gaven dit fototoestel aan een vriendinnetje voor haar verjaardag en zijn nu héél jaloers. Want hoe leuk is het om foto's te maken vanuit de ogen van een vis? Heel erg leuk en het resultaat is nóg leuker!
Fisheye One All Black is de perfecte camera als je de foto's in een wel heel ander perspectief wil zien. Deze camera van Lomography heeft een kijk van 170 graden op de wereld en een ingebouwde flitser die je altijd aan moet hebben, anders is een zwart papiertje het resultaat. Of je nou een feestje hebt of een landschap vast wilt leggen, uiteindelijk komt alles terecht in een mooie cirkel wat echt een hele leuke twist geeft aan een foto. Het is weer net even wat anders en dat de boel ontwikkelt moet worden maakt het ook wel een beetje speciaal. Je krijgt de camera op een erg leuke manier, de verpakking is echt geweldig, helaas hebben we dit niet op de foto kunnen zetten! Het pakketje bevat naast de camera ook nog een handleiding en een boekje met allerlei leuke inspiratie. Dat fisheye effect opzich is al prachtig, maar je kunt het nog leuker maken door helemaal terug te gaan in de tijd en voor een paar euro extra vintage rolletjes te kopen!


 Je kunt deze Fisheye One All Black camera kopen voor vijftig eurootjes! 

7 opmerkingen:

 1. Ohh wat tof! Het fish-eye effect kan echt super mooi zijn als je 'm goed weet te gebruiken! Jammer dat ze je dan niet op je computer kunt zetten (toch?)..
  Liefs, Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk! :)

  ♡ www.glamorousvision.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat gaaf! Nu ben ik ook wel een beetje jaloers...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fisheye-fotos zijn zo gaaf!
  Ik zou ook wel zo'n camera willen hebben!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind zulke camera's zo leuk! Zou zo benieuwd zijn naar de foto's met al die gekke effecten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een vriendin van mij heeft die ook, echt zo leuk! Jammer dat de rolletjes en het ontwikkelen zoveel geld kosten. Hoewel echte foto's, die je kan vast houden en terug kijken, toch het allerleukste blijven :) Daarom heb ik altijd een wegwerpcameraatje op zak!
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had er nog nooit van gehoord, maar nu ik dit zo lees lijkt het me echt heel leuk! :)

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...