maandag 26 augustus 2013

SWEETEST ROSE

Heel soms mag je jezelf wel eventjes verwennen, voor de één is dit een avond op de bank zitten met kilo's chocolade en zakken chips, en voor de ander is de aanschaf van een bijzonder make-upje of crèmepje een verwenmomentje. Dat laatste geldt ook voor Muriël die thuis kwam met een lippenbalsem die de prijs had van wel honderd kilo's chocolade en zakken chips, maar dan heb je ook echt wat. Wat een heerlijk product. Muriël had misschien al wel honderd testertjes in de winkel versleten, aangezien ze elke keer de verleiding van de lippenbalsem niet kon weerstaan. Eindelijk maar toch heeft ze Crème de Rose van Dior zelf gekocht en vervolgens de prijs hiervan héél snel vergeten. Een rozengeur, zachte lippen, vitamientjes en een prachtige verpakking, misschien wel één van de fijnste producten ooit en die voorlopig Muriël haar absolute favoriet is en blijft!Een rozengeur werkt natuurlijk erg verslavend, maar men zegt altijd dat heel veel lippenbalsem gebruiken ook weer niet goed is. Gelukkig kun je met Crème de Rose blijven smeren, want dankzij de voedende en hydraterende werking is een verslaving helemaal niet erg in dit geval. De erg zeldzame en kostbare olie van damasrozen zorgt ervoor dat je lipjes niet uitdrogen en heeft ook nog eens een anti-verouderende werking. Dit juweeltje van een lippenbalsem bevat zelfs vitaminen, namelijk A en E die in de karitéboter zitten.


De verpakking straalt één en al luxe uit, het witte potje maakt het erg strak. Dankzij die sierlijke letters CD (wat uiteraard voor Christian Dior staat) en de klassieke versieringen is het een prachtstuk. Van de inhoud word je nog gelukkiger, het smeerseltje voelt zelfs anders aan dan een normale lippenbalsem. Een prachtige roze kleur, wat het geheel erg schattig weet te maken.

Nog één keertje moet Muriël de prijs aanhoren, namelijk €28,-. Daar moet je niet te lang over nadenken, maar gelukkig had Muriël nog een cadeaubon!
2 opmerkingen:

  1. Oh dit lijkt me heerlijk! Ik ben verslaafd aan lippenbalsems (ook al zeggen ze dat dit niet kan haha.)
    Hij is wel wat prijzig, maar met een kado bon komt dat goed uit ;)

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...