zondag 11 augustus 2013

SUMMER PARADISE

Fashion Maniacs is er weer! Na vier weekjes vakantie te hebben gehad van het bloggen werd het wel tijd om jullie weer dagelijks te voorzien van een item. Beiden hebben wij een heerlijke vakantie gehad, voor zover het al over is, want terwijl we de leukste kiekjes en verhaaltjes over Muriël haar vakantie op Mallorca met jullie delen, is ze alweer de koffers aan het inpakken voor een weekje Griekenland. Mallorca was een echte luiervakantie waar zonnen al een vermoeiende bezigheid was in die hitte, zon en zee waren zoals voor velen de kernwoorden van haar vakantie. Uiteraard heeft Muriël wel iets gezien op het prachtige eiland en aangezien haar beste vriendin ook mee was zat vervelen er echt niet bij. Een fashion maniac zal geen echte fashion maniac zijn als er niet wordt geshopt en dit bleek ook nog eens heel goed te kunnen in Palma, de hoofdstad van Mallorca. Al met al het perfecte vakantie adresje dus!

Muriël heeft twee weekjes vertoefd in een prachtig huis op Mallorca. Ze bracht de vakantie door met haar ouders, haar beste vriendin, haar zusje en de beste vriendin van haar zusje, erg gezellig dus! Het huis had alles er op en er aan, want voor verkoeling hoefde je niet perse de zee op te zoeken, een paar meter naar buiten lopen en je kon een duik in het zwembad nemen. Ook waren er hangmatten in de tuin, waar het luieren lekker kon worden doorgezet de hele dag.Een zwembad is natuurlijk lekker, maar bij een vakantie hoort ook de zee. Wat is er nou fijner dan een frisse duik te nemen in het mooie, heldere water en vervolgens bruin te bakken op het strand? Want een mooie stranden heeft Mallorca zeker, ook hier heeft Muriël heel wat uurtjes doorgebracht.Alleen zonnen kan ook wel hier in Nederland (als het weer een beetje mee zit) en daarom hebben ze ook zeker wel iets gezien van het Spaanse eiland. Cultuur is gesnoven, voor zover je shoppen een culturele bezigheid kunt noemen. Ook heeft Muriël een dag gemountainbiket en is ze een dag naar een waterpark geweest, hele dagen stil gezeten heeft ze dus zeker niet!

Naast de mooie stranden heeft Mallorca meer prachtige plekjes, deze foto's geven nog maar een kleine indruk van de omgeving. Het bruisende eiland heeft namelijk veel meer te bieden dan een leuk uitgaansleven en witte stranden, het heeft namelijk een bijzonder landschap met moerassen, bergen en baaien. Een echte aanrader dus om een keer heen te gaan!

6 opmerkingen:

 1. Hee leuk artikel zouden jullie eens je make up stash willen laten zien ik be er zoo benieuwd naaar!?
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah hou van deze zonnige foto's! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat leuk zeg. Ik ging elk jaar altijd naar Mallorca. Dit was het eerste jaar dat ik naar Tenerife ging. Mallorca is echt prachtig en Palma is idd erg mooi. Wij gingen ook altijd naar het waterpark. Leuk! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...