woensdag 21 augustus 2013

LOOKS LIKE BAMBI

Muriël haar wimpers à la bambi zijn al prachtig en volgens Esmée haar oma zou zo mooi verboden moeten worden, maar waarom niet nóg mooier dan dat het al is? Muriël gebruikt elke dag met veel plezier Inimitable Intense (klik om de review hierover te lezen), maar ze werd ook wel heel nieuwsgierig naar Le volume de Chanel die nog erg nieuw is en belooft zelfs Muriël haar mega lange wimpers nog meer volume te geven. Is dit mogelijk? Blijkbaar wel! Deze mascara is echt een pareltje, Muriël haar haren zijn dan misschien wel stijl, haar wimpers zijn daarentegen één en al krul. Het nadeel is natuurlijk dat er een behoorlijk prijskaartje aan Chanel hangt, maar die volle, lange, krullende wimpers als resultaat zijn het dubbel en dwars waard! 
De verpakking is zoals we gewend zijn van Chanel, namelijk simpel en zwart, maar erg chique. Jammer genoeg was het bijbehorende doosje verdwenen, maar ook deze is eigenlijk net als altijd. Het borsteltje werkt ook erg fijn, het is namelijk heel flexibel en je komt ook in de lastige hoekjes. Le volume de Chanel is een naam die bij ons meteen kriebeltjes veroorzaakt, als een soort roeping!


Deze mascara is perfect als je gezegend bent met volle, lange wimpers zoals Muriël, maar wij denken persoonlijk dat je deze over moet slaan als je wimpers erg kort zijn. Muriël haar wimpers krijgen daadwerkelijk meer volume, dus was dat betreft komt Chanel haar beloftes zeker na. Minder enthousiast zijn mensen die geen lange wimpertjes beheersen, na wat research kwamen we al snel tot deze conclusie. Velen krijgen namelijk de zogenoemde 'spinnenpoten', dit kun je wel verminderen door van te voren je wimpers even te krullen. Muriël is wel super enthousiast over deze nieuwe aanwinst van haar moeder, alleen als ze écht moet kiezen gaat ze toch voor Inimitable Intense! 

7 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb jij lange wimpers! Wil ik ookkk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw perfection here :) X Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie wimpers, en wat geeft de mascara een mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben een grote fan van de Inimitable. Heb Le Volume ook al uitgetest, maar vond die minder goed. Mss moet ik Inimitable Intense wel een keertje proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog een testertje liggen van le volume, ik ben benieuwd! :)
  En jullie maken hele mooie foto's bij jullie artikels!

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...