dinsdag 27 augustus 2013

BAG SWAG

Over het algemeen weten Esmée en Muriël eigenlijk alles wel van elkaar, vooral over de laatste aankoopjes en gesignaleerde items in winkels. Deze keer is in de vakantie op dit gebied de communicatie een beetje mis gegaan en zijn ze verliefd geworden op dezelfde tas, zonder het van elkaar te weten. Gelukkig is deze liefde wel wat gemakkelijker te delen dan je echte lover, maar voor velen is het een enorm probleem. Muriël die net wat sneller was met de aanschaf van de rugzak, was zo lief dat Esmée hem natuurlijk ook gewoon nog mocht kopen. Het model is dan misschien wel gelijk aan elkaar, de printjes en kleuren zijn zeker niet hetzelfde, wat ook van elkaar verschilt is de inhoud. Geurtjes, telefoons en zelfs een nagelvijl, de inhoud van onze nieuwe Sacha tasjes is erg gevarieerd. De grote vraag van vandaag is dan ook: 'What's in your bag?'

De inhoud van een meisje haar tas is waarschijnlijk net als vele anderen, toch kunnen een paar voorwerpen al veel over iemand zeggen. Dat is ook het geval bij Esmée! 
- Om te beginnen heeft Esmée net als bijna iedereen in Nederland een telefoon in haar tas, niet erg bijzonder. Haar iPhone 4 wordt zeer binnenkort ingeruild voor een iPhone 5, maar een hoesje die het glaswerk beschermt kan nooit kwaad. Dit blauwe geval met zuignappen die je nooit gebruikt komt van de Six. 
- Esmée is een echte muziekliefhebster en heeft haar koptelefoon van Bowers & Wikins standaard in haar tas. Ze moet elke dag best ver fietsen en dan zorgt muziek tenminste voor vermaak. (ITEM)
- Deo, wie gebruikt het niet? Esmée gebruikt altijd al één van Dove en is net van citroen over gestapt naar grapefruit.
- Voor de zekerheid heeft Esmée een concealer van MAC mee in haar tas, deze wordt er eigenlijk nooit uitgehaald, maar kan vast wel eens van pas komen. (ITEM)
- Toevallig zat er vandaag nog iets heel leuks in Esmée haar tas, namelijk een fisheye camera die van een vriendinnetje wordt geleend. Hier verschijnt binnenkort ook een item over! 
- De wonderpotjes van Oriflame gaan gewoon standaard mee, ze zijn ideaal klein en heerlijk voor droge lipjes of plekjes. (ITEM)
- Esmée draagt altijd haar agenda van de Hema bij zich, want ze houdt ervan om de dingen goed gepland te hebben. Herken je dat?
- Lipjes getuit en smeren maar! Een subtiel, nude kleurtje voor op de lippen met deze lippenstift van Oriflame inclusief prachtig hulsel. (ITEM)
- We willen natuurlijk de hele dag door lekker ruiken, maar om je parfumfles mee te nemen in de tas is een beetje griezelig. Esmée neemt daarom testertjes mee, licht van gewicht en tegen Valentina by Valentino zegt niemand nee. (ITEM)
- Esmée kan niet meer zonder haar suède portemonnee van Cowboysbag. Er past heel veel in en het blijft leuk om naar te kijken.
- Perfecte krulletjes krijg je niet zomaar, daarvoor moet je Perfecte Krul van Andrélon gebruiken, een heerlijk product. (ITEM)


Muriël haar tas is gevuld met leuke spulletjes en hebbedingetjes, sommige met ook een leuke achterliggende gedachte! 
- Muriël is al een tijdje de trotse eigenaar van een iPhone 5 die ook altijd goed beschermt mee gaat in de tas. Haar hoesje is van Marc by Marc Jacobs, een harde case die je iPhone zeker goed weet te beschermen. (ITEM)
- Deze iPhone heeft echt goede oordoppen, een stuk beter dan de vorige van Apple. Zo kan ook Muriël af en toe even lekker muziek luisteren.
- Clinique heeft nou eenmaal heerlijke lipglosses te koop, alleen ze zijn helaas zo groot. Gelukkig zijn er ook kleine varianten verkrijgbaar, Muriël heeft er genoeg om af te wisselen van smaak. (ITEM)
- De glans op de lippen zijn al voorzien, nu de verzorging nog. Haar Crème de Rose van Dior vervult deze functie als de beste en zo kan Muriël de hele dag door blijven gaan met smeren.(ITEM)
- Een echte diva heeft ook een nagelvijl in haar tas, stel je voor dat er één van je lange nagels afbreekt hé Muriël? 
- Voor het geval je niet weet wat te doen, heeft Muriël het droogste spel op de wereld binnen handbereik. Met Schweine Würfeln kun je lekker los gaan en punten scoren met het gooien van varkentjes.
- Een USB komt vaak wel te pas in het dagelijks leven. Vaak is zo'n stick erg saai, maar Muriël heeft een super leuke uitvoering van een smurf.
- Een cadeautje van Muriël haar moeder is deze sleutelhanger uit Samos. De oogjes staan voor geluk en mag je niet voor jezelf kopen. Alleen als je een geluksoog krijgt heeft het resultaat. We zullen zien!
- Muriël is gek op spulletjes van Blond Amsterdam, ook haar portemonnee is van dit merk. Hier passen al die pasjes gemakkelijk in. (ITEM)
- Muriël houdt van crèmepjes en zalfjes, ze smeert haar handjes dan ook altijd heerlijk in met de handcrème van Nivea. Hier worden ze heerlijk zacht van en het is natuurlijk ook wel zo hygiënisch.
- Tot slot wil Muriël natuurlijk ook altijd lekker ruiken. Dit doet ze zeker met één van haar favoriete geurtjes van Prada, namelijk Candy, een heerlijke, vertrouwde geur!


De rugzak kun je voor €34,99 kopen bij de Sacha. Over veel producten die in de inhoud zitten, is al eens een item geschreven. Nieuwsgierig naar één van die producten? Klik dan op (ITEM) aan het einde van de beschrijving!

9 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...