vrijdag 23 augustus 2013

ALL ABOUT EYES

We hebben allemaal onze dag wel eens niet, je haar zit nergens naar en je huid is nog geïrriteerder dan dat jij bent. Vaak gaan we op dagen als deze smeren en poederen, waardoor het alleen nog maar erger wordt. Nu kun je diep onder de dekens kruipen en die dag niet te voorschijn komen, maar je kunt dit drama ook voorkomen. Zoals Clinique al luidt,  it's all the about eyes. Stralen je ogen, dan straal jij. Donkere kringen verdwijnen, wallen kennen we niet meer en opvallende lijntjes? Nee hoor! Een aantal keertjes gebruiken en je kunt je concealer eigenlijk achterwege laten, bad skin days zijn verleden tijd. Deze luchtige gel, wat trouwens wel even wennen is, heeft naast de frisse uitstraling nog veel meer voordelen. Clinique heeft Esmée haar ogen letterlijk en figuurlijk weten te openen!Bij een aankoop van een Clinique product, krijg je een heel lief, klein, schattig potje van All About Eyes. Dit potje bevat vijf ml, koop je het product dan ben je wel eventjes zoet met de inhoud van 15 ml. De gel is namelijk erg zuinig in gebruik, in dit geval helpen alle kleine beetjes al. Overdag kan het onder je make-up aangebracht worden en voor in de nacht draagt het bij aan je schoonheidsslaapje. Een gel zijn velen niet gewend, dus probeer je niet te storen aan de ietwat vettige samenstelling, na een paar minuutjes is dit volledig ingetrokken.


Het product maakt al erg snel zijn beloftes waar, zwellingen zijn na een tijdje werkelijk verdwenen. Ook de fijne lijntjes rond de ogen zijn verminderd of nog nauwelijks zichtbaar. Het helpt ook tegen wallen, kringen én het houdt zelfs je make-up op zijn plaats. All About Eyes beschermt je huid en is een must voor alle ogen en alle huidtypes.


6 opmerkingen:

 1. Dit moet een wondermiddel zijn! Ik heb heel vaak last van dinkere kringen als ik moeilijk geslapen heb :) Ik gebruik soms een héél dun laagje concealer en verwijder dat dan weer tegen het middaguur. Dan zijn mijn kringen vaak alweer weg :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt echt als een super product, ik heb 's morgens ook vaak last van kringen. En nu vooral omdat ik op stage de hele dag achter de computer zit en daar erg "moe" van word dit product zou dus perfect zijn!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa moet je echt doen, na een paar dagen zie je meteen al resultaat :)

   Verwijderen
 3. Wauw! Klinkt super, voor hoeveel kan je dit kopen er vooral waar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Esmée heeft het bij de aankoop van een Clinique product gekregen, maar een pot van 15 ml kost €34,-!

   Verwijderen
  2. Bij de Douglas is het sowieso verkrijgbaar trouwens!

   Verwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...