vrijdag 5 juli 2013

WHERE THEM BOYS AT

Veel jongens zijn tevreden met een simpel shirt en een jeans, paar adidasjes eronder en het plaatje is compleet, volgens hen. Wij zijn het hier niet bepaald mee eens, want je kunt zoveel meer doen en je kunt je met een eigen stijl echt onderscheiden. Aangezien we toch al iets voor onze mannelijke volgers wilden doen, zijn we de straat op gegaan om jongens met een eigen en naar onze mening, leuke stijl te spotten. Dit bleek in Groningen nog een hele klus te zijn, waar zijn al die leuke jongens als je ze nodig hebt? Als we een item hadden gedaan over modefloppers liepen we over straat met twee vingers in de neus, maar nu kwamen we ogen tekort om iets unieks tussen al die grijze muisjes te spotten. Uiteindelijk hebben we vijf jongens gespot, met ieder een totaal andere stijl, maar ze weten allemaal goed voor de dag te komen. Hier mogen nog héél veel jongens een voorbeeld aan nemen! Alex
21 jaar 
Geschiedenisleraar opleiding
Werkt bij Men at Work en geeft dansles

THE COLOURBOMB 
Helemaal super die felle kleuren, vooral voor in de zomer kun je niet genoeg leuke kleurtjes dragen. Zwart en wit zijn leuk, maar probeer ook eens een keer iets anders en ga net als Alex verschillende kleuren tegelijk dragen. Velen weten dat colourblocking hip is voor de dames, maar dit is nog zoveel leuker bij de jongens. Alex weet het tot in de kleinste details te stylen, want zelfs z'n sokken zijn geweldig en kleurrijk!


Jelle
24 jaar
Studeert International Business and Management
Barkeeper 

THE CASUAL GUY
Met de casual look is niks mis hoor, zolang je het maar op de juiste manier doet en leuk weet te combineren. Jelle heeft dit uitstekend gedaan, z'n witte v hals shirt staat super in combinatie met z'n Clarks en ook de spijkerbroek is niet zomaar een jeans, het heeft de perfecte pasvorm en kijk een naar die subtiele omgeslagen broekspijpen. Ook zijn de accessoires goed op elkaar afgestemd, dit bedoelt men met casual heren!


Martijn
20 jaar
Artiest opleiding 

THE NAUTIC ONE
Misschien heeft Martijn het niet bewust gedaan, maar z'n blouse met ankertjes past perfect bij z'n bootschoentjes. Hij heeft er echt een stijlvolle outfit van weten te maken, het model van z'n blouse is echt helemaal van nu en ook printjes zijn hot. Voor zijn zonnebril van Ray Ban zal Esmée een moord doen, want dit is echt een heel mooi model en weet elke outfit af te maken!


Lucas
21 jaar
School voor de kunsten 
Muzikant en organiseert feesten 

THE SKATER BOY
Een nonchalante look waar het lijkt alsof er niet over is nagedacht is altijd leuk en Lucas zijn skateboard is in dit geval een leuke accessoire die ook nog eens past bij z'n pet. Veel jongens kiezen vaak nog voor een donkere jeans, terwijl een lichte kleur heel goed te combineren is voor in de zomer en eigenlijk overal wel bij staat. Lucas baalde een beetje dat we hem net met deze 'ik heb snel iets aangetrokken' outfit hebben gespot, maar dat vonden we juist zo leuk aan hem!


Bram
20 jaar
Studeert European Law

THE MIXED LOOK
Een geruite blouse dragen veel jongens dicht en als ze hem wel open doen wordt het levensgevaarlijk, want veel combineren het dan op de foute manier. Bram geeft het goede voorbeeld door een lage hals met een rustige, maar leuke print te dragen. Streepjes doen het altijd goed en laten je breder en gespierder lijken, waar de meeste jongens vast wel blij mee zijn. De warme kleuren van z'n blouse komen terug in de donkere kleur van de schoenen, helemaal goed!  

10 opmerkingen:

 1. Wooww, echt geweldig. Ik denk wel eens waar jongens eigenlijk aan denken als ze nadenken over hun kleren, sommigen maken het blijkbaar niet uit, maar deze jongens hebben echt stijl.
  Leuk item en suc6 verder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend dat je ze durfde aanspreken! Deze gasten weten hoe mode werkt :) Kan mijn lief nog wat van leren ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je ze durft aanspreken! Dit is echt wel een leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha wat leuk dit. Vooral de eerste en de derde doen het wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hiervan moeten jullie gewoon een vaste rubriek maken! Super leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...