zondag 14 juli 2013

PREPARE FOR THE SUN

Als het zonnetje schijnt is het genieten en pakken we elk straaltje zon. Heerlijk hoor, maar vaak vergeten we te smeren en is het resultaat een rood huidje. Naast het feit dat verbrand zijn er niet heel mooi uit ziet, is het natuurlijk ook heel slecht voor je huid, een goede zonnebrandcrème is dus eigenlijk een must. Eenmaal zover om naar de winkel te gaan en een zonnebrandje te halen, lopen velen vast als ze voor de schappen staan, want welke crème moet je in de vrede kiezen tussen al die verschillende producten? Vaak kies je dan maar wat, maar is deze keuze wil geschikt voor jouw huid? Een vraag waar waarschijnlijk sommige mensen nog nooit over na hebben gedacht en daarom zetten wij onze favorieten voor jullie op een rijtje, voor elk wat wils! Ook wij krijgen namelijk graag een mooi, bruin kleurtje, maar zonder zonnebrandcrème gaan we niet de zon in, al helemaal niet op ons vakantieadresje. Deze prepare for the sun leek ons een goede afsluiter voor nu, want wij zoeken ook de zon op en hier zijn wij niet van plan ons bezig te houden met het bloggen. Een welverdiende vakantie dachten wij zo, over een paar weekjes zijn we weer terug met uiteraard een bruine huid die wél goed beschermt is!
Biotherm Brume Solaire, een melkachtige spray met een bijzondere werking, want het beschermt én verzacht je huid. Een voordeel is dat het in elke positie kan sprayen, dus dat je niet het 'ik-wil-mijn-benen-ook-sprayen-maar-dat-wil-niet-ondersteboven' probleem hebt. Wel spray je snel erg veel en komt het met een nogal hoge snelheid uit de fles. De spray heeft een heerlijke citrusgeur, perfect voor de zomer.

Biotherm Huile Solaire, dit is een verzorgende olie die veel meer bescherming biedt tegen de zon dan hoe we olie kennen. Het is zijdezacht en voedt de huid echt, het is wel een beetje vettig, maar dit hoort bij een olie. Het is in verschillende factoren verkrijgbaar en hierdoor is deze olie een vervanger van een crème.

Lancaster Sun Beauty, deze olie beschermt je niet alleen tegen de zon, maar helpt zelfs met het bruin worden. De olie heeft al een donker tintje en is ideaal voor mensen die niet lang in de zon kunnen liggen, maar wel bruin willen worden. Dit is een ingewikkeld verhaal, maar het komt er op neer dat de formule van het product de aanmaak van melanine stimuleert en hierdoor wordt het bruiningsproces versnelt. Een klein nadeel is dat het niet zo lekker ruikt.


Lancaster Sun Beauty, dit product heeft dezelfde naam als de bovenstaande beschreven spray, maar is heel anders. De bescherming tegen de zon staat bij dit product voorop en het is dan ook dikke crème. Het verzorgt de huid perfect en heeft een watervaste formule.

Clarins Sun Care Cream, deze crème is geschikt voor de gevoelige huid. Het heeft een lichte textuur en is ook waterbestendig. Als je een normale huid hebt is dit product niet voor jou weggelegd, want echt bruin worden gaat niet zo snel met deze crème. 

Biotherm Sun Vivo, een crème die niet alleen beschermt tegen zonnestraling, maar ook tegen het verouderen van de huid. Een anti-age product dus die het herstel van cellen stimuleert dankzij het gebruikt van thermaal plankton. Het heeft een fijne textuur en we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het tegengaan van rimpels en vlekken.

Allemaal een hele fijne vakantie en tot snel!

12 opmerkingen:

 1. Wow, dat zijn er veel! Veel plezier op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik en zonnecreme, dat zijn 2 handen op een buik in de zomer :D anders sta ik onder de bultjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, veell! Als je nu nog verbrand.. Dat kan haast niet! Heel veel plezier op vakantie, Liefs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig artikel! Veel plezier op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier! En het niet-verbranden gaat wel goedkomen volgens mij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof artikel! Ik vergeet soms echt dat de zon eigenlijk best gevaarlijk is..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeker een zonnebrand bij de hand, mooie verzameling! De Biotherm Brume Solaire klinkt erg goed. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...