zaterdag 13 juli 2013

PEEK OF AUTUMN

In de winkels verdwijnt de zomercollectie zo langzamerhand en wordt er weer plaats gemaakt voor truitjes, broeken en lange mouwen. Dit is toch eigenlijk altijd heel leuk en Esmée kon het niet laten om alvast iets te kopen voor het volgende seizoen, want zo lang duurt het niet meer. We weten het, jullie worden liever nog niet herinnert aan het feit dat er een einde komt aan de zomer, maar Esmée laat jullie graag al een paar van haar aanwinsten zien. Een blouse, shorts en schoenen, alles is nieuw op deze outfit today! Van nieuwe kleren word je blij, maar Esmée wordt pas echt gelukkig van nieuwe schoenen en kon daarom niet wachten ze nu al op de foto te zetten. Voor op de planning stond vandaag een outfit today samen, aangezien dit al erg lang is geleden en het leek ons een leuke afsluiter omdat we vanaf maandag een paar weekjes met vakantie zijn. Helaas heeft Muriël een blessure aan haar knie en zat een 'shoot' er voor haar niet in. Van de foto's is één met flits genomen, want zo zie je de gehele outfit even goed!

 

 BLOUSE ZARA / SHORTS ZARA / LAARSJES SHOEBY 13 opmerkingen:

 1. Gave schoenen en leuke setting voor foto's. Maar je hebt echt prachtig haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige foto en de kleur zwart staat je zo mooi vanwege je mooie blonde haren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah neen doe mij inderdaad nog maar even warm weer en summer sale! Hoewel één van mijn sale aankopen ook wel pas in de herfst gedragen kan worden, dus stiekem kijk ik er toch naar uit ;) ! Hoe dan ook, ik vind je nieuwe aankopen erg leuk! Super leuke schoentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wauw love it! hele mooie outfit, ik ben ook druk bezig met mijn winteroutfits weer samen te stellen :) net een mooie herfstgroene trui gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit vind ik dus supppper mooi! Ik hou van zwart! Staat je leuk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke outfit! I love jumpsuits! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige trap! En je outfit is ook niet mis; vooral je shortje vind ik geweldig. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuke outfit ! Staat mooi bij elkaar !

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...