maandag 1 juli 2013

FLOWERS FROM ROME

Geurtjes zijn eigenlijk net als kleren, want als je elke dag afwisselt blijft het leuk! Wij delen heel graag onze favoriete geurtjes met jullie, maar het is wel een hele klus om een goed verhaal hier over te schrijven. Want hoe leg je een unieke geur zoals Valentina by Valentino uit op de juiste manier. Deze eerste geur van Valentino is echt een klassieke schoonheid en heeft een warme, maar mysterieuze geur. Inspiratie voor Valentina is op gedaan in de prachtige stad Rome, dus het kon ook eigenlijk niet mis gaan. Vrouwelijk en stralend zijn de juiste benamingen, nee deze geur is niet weggelegd voor een grijze muis. Met heerlijke ingrediënten rechtstreeks uit Italië is deze geur een echte must, zo lang je maar van oranjebloesem en jasmijn houdt. Ook de flacon is typisch Valentino, elegant en sprankeld. Over een geurtje schrijven is lastig, maar over Valentina raak je écht niet uitgepraat!

 
Het is de heerlijke geur van bloemen die je omringt bij het opspuiten van Valentina. Alleen de basis die bestaat uit aardbei, amber en cederhout is al super, maar de top- en hartnoten maken het hele geurtje compleet. Jasmijn, tuberoos, oranjebloesem, witte truffel en bergamot, het is werkelijk heerlijk. Klassiek, maar niet ouderwets, juist erg fris. Zeggen al die ingrediënten je he-le-maal niets? Ruik hem dan voor de aardigheid een keertje in de winkel, want het is echt de moeite waard!


Eigenlijk zou je deze geur alleen al voor de flacon kopen, zo'n bloemen boeket wil iedereen namelijk wel. De prachtige nude tinten geven de flacon een klassieke uitstraling, maar de bloemen maken het weer speels. De zwarte parel bovenop maakt het een spannende geur en hierdoor trekt het alle aandacht. Als je bekend bent met de modecreaties van Valentino zie je al snel overeenkomsten met de geur Valentina, gewoon vrouwelijk en sensueel!

4 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...