dinsdag 9 juli 2013

COLOUR THOSE NAILS

KOH is een prachtig merk, maar helaas hangt er een duur prijsje aan. Soms doe je eens gek en koop je wel een duurder nagellakje, maar met de keuze tussen zoveel leuke kleurtjes wordt één uitzoeken nog een behoorlijke opgave. Nu is de Elle een heel leuk tijdschrift met nog leukere acties, want bij een abonnement op dit tijdschrift krijg je zes, ja zes, KOH nagellakjes cadeau en dit zijn ook nog eens prachtige kleuren. Muriël kreeg het abbonement voor haar verjaardag (ze was in april jarig, maar beter laat dan nooit) van Esmée en nog twee vriendinnen en ze wisten zeker dat ze Muriël als nagellakfreak blij konden maken met dit als extraatje. Toen het ook nog eens een prachtige verpakking bleek te hebben wisten we het zeker, KOH is een absolute nieuwe favoriet! Diamond, een echt juweeltje. De witte kleur met een subtiele shimmer dekt na twee laagjes nagellak aangebracht te hebben perfect. De ideale kleur voor een chique gelegenheid, maar ook prachtig met één laagje voor op een doordeweekse dag

Rose Quartz is een vrolijk, schattig kleurtje die ideaal is voor een zomerse dag. De lichtroze kleur dekt verbazingwekkend goed, één laagje is al voldoende.


Ruby, bordeaux rood is altijd prachtig, maar zo mooi als deze nagellak zie je de kleur niet vaak. Hij dekt super en de kleur is heel mysterieus, staat perfect bij iets zwarts.

Grey Agate, een zilveren tint met paarse shimmers waardoor het telkens van kleur lijkt te veranderen. Metallic in helemaal hip en dit lakje dus ook, staat prachtig bij een basic outfit. Dekt uitstekend na twee laagjes.


Blue Topaz, de zomer kleur. Een bijzondere kleur blauw die sprankelt door de shimmers. De favoriet voor een zomerse dag met bijvoorbeeld een witte top.

Amethyst, de kleur paars is heel gevaarlijk, want het ziet er niet uit of is mooi, van KOH hadden we dan ook niet anders verwacht dan dat de kleur heel mooi is. Dekt ook prima en is vooral leuk voor in het najaar.


6 opmerkingen:

 1. Ik vind zelf de flesjes niet zo mooi... Nogal cheap eruit zien, terwijl ze best prijzig zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleurtjes! De verpakking vind ik juist heel origineel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige kleurtjes!
  Ik vind de nagellak van KOH echt heel fijn! blijft ook erg lang zitten.

  XO Zoë

  BeantwoordenVerwijderen
 4. KOH heeft inderdaad beeldschone lakjes.. ik heb er ook een paar van en draag ze graag!

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...