dinsdag 11 juni 2013

SKIRT TO THE MAX

Wat te doen als je klein bent, maar wel een maxi skirt wil dragen zonder dat het lijkt alsof je elk moment kunt gaan trouwen met een sluier. Ophijsen die rok! Het geeft een leuk jaren tachtig effect zo'n high waisted skirt en het doet je ook nog eens langer lijken als je de rok iets hoger optrekt. Doe vervolgens een mooie top bij je rok in (alsjeblieft niet er overheen) en trek als het nodig is nog een jasje aan. Esmée koos op deze outfit today voor haar spijkerjasje bij de zwarte maxi skirt, omdat een top alleen echt weer te frisjes is. Eigenlijk was haar rok ook iets te zomers voor gisteren toen de foto's zijn gemaakt, maar zolang je niet op de fiets hoeft, is het best te doen. Deze simpele, zwarte rok kun je met eigenlijk alle kleuren combineren, heel handig. Of je nu houdt van aardetinten of van felle kleurtjes, het kan allemaal! En dat van die fiets, het is niet bepaald handig om met zo'n lang gewaad te fietsen, hier kwam Esmée gisteren ook achter..

JASJE ABERCROMBIE & FITCH / TOP BERSHKA / ROK VERO MODA / LOAFERS STEVE MADDEN

10 opmerkingen:

 1. leuke tip.
  ik zou alleen wel iets strakker erop aandoen of m'n jeansjasje een maat kleiner kopen. het heeft een ietsiepietsie 'ik verdrink in mijn jasje'-effect! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je bedoelt, bij een gewone broek valt dit effect mee.
   Maar het is al een S en Abercrombie and Fitch verkoopt hem niet kleiner, helaas!

   Verwijderen
 2. Heel leuk! Staat je goed die rok zo hoog. Je loafers zijn ook heel leuk :)


  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super leuk! Staat je ook goed. Ben vooral fan van je rok.

  x

  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maxijurken vind ik best leuk, maar voor de maxirok ben ik eigenlijk wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maxi skirts zijn leuk! Ik had er gister een bij de H&M, maar toch maar niet gekocht.. mm had ik misschien toch wel moeten doen haha.
  Ik ben zelf best lang, ze passen me altijd perfect tot op de grond, lucky me!
  Jullie blog is erg leuk, ik ben jullie nieuwe bloglovin' volger! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor! Ik vind die maxi skirts toch ook wel heel gaaf, ga ik eens proberen. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...