woensdag 26 juni 2013

PEACH KISS

Iedereen hangt aan je lippen als deze zijn voorzien van een mooi glansje en een mooi kleurtje. Paars, oranje of rood, ze zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Heel leuk al die gewaagde kleurtjes, maar hier ga je natuurlijk niet mee naar school en al helemaal niet als je dagelijks kiest voor een natural look. Esmée is iemand die het liefst naturel de deur uit gaat, maar tegen de Peach Kiss van Oriflame zei ze geen nee. Alleen de huls van de lipstick is al zo mooi dat je na het zien van al die leuke kleurtjes één moet hebben. Naast de prachtige verpakking is het product ook nog eens erg fijn in gebruik. Gehydrateerde, verzorgde lippen die dankzij crème in de lipstick een paar uurtjes mee gaan. Geen glitters en geen shimmers, maar een normale lipstick met een prachtig, nude kleurtje, om te zoenen toch?


Deze Peach Kiss lipstick is van de Giordani Gold lijn van het Zweedse merk Oriflame. Deze lijn heeft zijn luxe uitstraling te danken aan de prachtige verpakkingen en de kwalitatieve producten. De lijn bevat meer dan de lipstick die in nog een aantal kleuren verkrijgbaar is, er zijn nog heel veel andere leuke spulletjes!

Peach Kiss is een nude kleurtje en eerst twijfelde Esmée of het niet té subtiel is. Uiteindelijk is ze toch voor deze kleur gegaan, omdat hij draagbaar is voor elke dag, of je nu naar school gaat of een feestje hebt. Over het algemeen heeft de lipstick een medium dekking, maar je zult zien dat het resultaat beter te zien is als je een extra laagje gebruikt. Het is erg fijn aan te brengen en je krijgt niet van die vieze plak lippen, ze voelen juist heerlijk zacht aan. Een paar uurtjes blijft het zeker zitten, maar stop vooral niet met smeren!
 

9 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...