maandag 17 juni 2013

PARTY PROOF

Een smokey eye maken is best lastig en vooral met donkere kleuren lijkt het al gauw alsof je een blauw oog bent geslagen. L'Oréal Paris is gekomen met een erg handig palet genaamd Velours Noir, waarmee je binnen no time prachtige smokey eyes creëert. Dit palet hebben jullie al eerder voorbij zien komen in lichte, bruine kleuren, maar vandaag gaan we een stapje verder. Met deze kleuren krijg je vaak een dramatisch effect en dat is iets wat we juist graag willen voorkomen met smokey eyes. De duidelijke stappen van dit palet helpen je hier een handje bij. Esmée vindt het voor overdag echt too much, maar voor een feestje is het helemaal leuk! Houd je niet zo van smokey eyes? Je kunt ook voor een eenvoudige look gaan, door maar één of twee kleuren van het palet te gebruiken, misschien iets geschikter als je niet in de feeststemming bent!


Eigenlijk werkt dit palet precies hetzelfde als het palet in SPARKLE EYES, lekker gemakkelijk, want dat wordt kopieëren en plakken!


Stap één is het aanbrengen van de zwarte kleur, hiermee moet je oppassen, want je creeërt al gauw een dramatisch effect. Deze kleur hoeft alleen aangebracht te worden als een soort strook boven de wimpers. Met een dunne 'strook' heb je al voldoende van de donkerste kleur.


Stap twee is het aanbrengen van de donker grijze kleur in de buitenste hoeken. Werk van buiten naar binnen en stop ongeveer halverwege. Deze kleur moet boven de kleur van stap één worden aangebracht.


Stap drie breng je op de binnenste hoeken aan, vanaf waar je bent gestopt met stap twee. Dit is de lichtgrijze kleur.


Stap vier is de laatste en de gemakkelijkste stap. Het is de lichtste kleur die je als een highlight aanbrengt tot onder de wenkbrauw. Deze stap is de finish and touch en het laat je ogen sprankelen.
Wil je het iets subtieler maken? Breng de highligt dan ook voorzichtig over de andere kleuren aan en veeg het zachtjes uit. Op deze manier vervaagt het geheel een beetje en loopt het meer in elkaar over. Succes!


8 opmerkingen:

 1. Wat een mooi palette, en een leuke voorbeeldlook..
  x fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat mooi, echt leuk voor een feestje inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vet! Ik kan dit dus gewoon echt niet bij mij zelf haha.

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie ooglook! Het is inderdaad perfect voor een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ondekte jullie blog nog maar vandaag maar het ziet er echt leuk uit! mooie ooglook btw ;)
  http://phantomoffashion.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...