zaterdag 22 juni 2013

MINERALIZE ME

Wallen of donkere kringen onder je ogen zijn nooit leuk en een goede nachtrust helpt niet altijd tegen dit kwaaltje. Ook oneffenheden maken meisjes niet bepaald vrolijk en dan kan een goede concealer als uitkomst bieden. Esmée gebruikte dit product nooit, tot ze de Mineralize Concealer van MAC tegenkwam. Je hoeft niet te verwachten dat je wallen en oneffenheden als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar dat je een frissere uitstraling krijgt is wel een feit. Deze concealer komt voor Esmée goed uit zo in de laatste weekjes van school, want aan veel slaap komt ze niet meer toe. Een mooie blush maakt de frisse look helemaal af, maar in dit item draait het natuurlijk om de concealer! Wel belangrijk om te weten is dat Esmée erg weinig slaap heeft gehad op de dag dat de foto's werden gemaakt, op een 'gewone' dag geeft de concealer een beter resultaat! 
De mineralize concealer heeft zijn naam te danken aan de mineralen en voedende plantenextracten. De dekking is erg fijn en geeft een subtiel, maar fris resultaat. Je krijgt een natuurlijke uitstraling en het helpt echt met het verbergen van wallen. Gedurende de dag vervaagt de concealer wel een beetje, daarom is het belangrijk dat je nog een poeder aanbrengt boven de concealer. Esmée gebruikt het liefste een blush als finish. Er zijn vijftien verschillende kleurtinten verkrijgbaar, Esmée heeft tint NC20. Het flesje bevat 5 milliliter en hier kun je echt erg lang mee doen. Een kleine hoeveelheid is al genoeg om een mooi resultaat te krijgen. Hiernaast is ook het kwastje erg fijn, soepel en na één lakje heb je eigenlijk al genoeg!5 opmerkingen:

 1. Ah, deze zou ik zo graag willen hebben! Ik gebruikte eerst ook nooit concealer, maar laatst kocht ik die van Catrice en ben ik toch wel een beetje verslaafd.. :) Hele leuke blog trouwens, ik ben een nieuwe volger!

  x Irene
  SISTERS IN PARADISE

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks voor de tip. Ik heb ook altijd last van donkere kringen onder mij ogen. Ik ga hem zeker is proberen.
  XxX

  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...