zondag 30 juni 2013

MAKING OF PART THREE

De making of is één van onze favorieten en dit is alweer het derde deel. Waarom wij het zo leuk vinden? Omdat hier ook jullie kunnen zien dat we eigenlijk helemaal niet saai zijn aangezien we altijd braaf op de foto's staan. Lachen is het kernwoord van het bloggen bij ons en heel soms moeten we gewoon even serieus zijn, dat hoort er nou ook eenmaal bij. Want natuurlijk is het hebben van een blog veel werk en al helemaal als je elke dag een item wil posten, maar dat vele werk wordt beloont met héél veel plezier en leuk commentaar! Benieuwd hoe het bloggen er bij ons aan toe gaat? Voor vandaag krijgen jullie een kijkje achter de (beeld) schermen!

Er zitten vaak zoveel grappige foto's tussen, omdat we tijdens het maken van de foto's meer auwhoeren dan serieus zijn. Deze foto's durven wij jullie nog te laten zien, maar sommigen zijn echt zo lelijk dat ze écht meteen in de prullenbak verdwijnen na dat wij er uitgebreid om hebben kunnen lachen.
Zoals we ook al in de vorige making of zeiden zijn de middagen dat we aan het bloggen zijn echt prachtig. Het is één groot feest als het ook nog eens mooi weer is, want dan proberen we zoveel mogelijk buiten te  zijn. Zoals voor het item PEACE FOREVER FAITH heeft Esmée de armbandjes in het Noorderplantsoen gemaakt en zaten we ondertussen een beetje muziek te luisteren. Als het minder mooi weer is duiken we soms even de stad in, zoals afgelopen week en dan gaan we lekker shoppen.Ons standaard probleem bij het verzinnen van een outfit today is de vraag of het niet te standaard is. Muriël haar grootste probleem is welke schoenen ze aan moet doen en Esmée bedenkt de raarste namen als ze niet helemaal tevreden is over een outfit. Op de bovenstaande foto van Esmée was het alsof ze een middag ging golven, vandaar de houding.Lees ook

6 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...