vrijdag 14 juni 2013

GER-MINIS

Duitsland, eigenlijk best een heel leuk land. Vooral toen afgelopen najaar de OPI Germany collectie werd uitgebracht. Met prachtige kleurtjes en bizarre namen is ook Muriël weer voor de mini collectie gevallen en deze schoot haar vandaag de dag opeens weer te binnen. Na inspiratie op gedaan te hebben van het Oktoberfest, Berlijn en braadworstjes kwam OPI met een bijzondere, maar prachtige collectie. De gehele collectie bevat twaalf kleuren maar wij vinden de ger-mini collectie de mooiste lakjes hebben. Met zulke mooie en originele kleuren (en namen) kan alleen OPI komen, hierdoor blijft Muriël haar verzameling groeien. De kleuren zijn natuurlijk voor het najaar en niet erg zomers voor nu, maar de zon is toch nergens te bekennen. Haar lange nagels kunnen de lakjes nu nog mooi tot hun recht laten komen, maar waarschijnlijk is hier volgende week nog weinig van over als onze toetsweek begint. Nog even strijden en dan eindelijk, een welverdiende, zomervakantie!Don’t Pretzel My Buttons is een prachtige nude kleur, voor een subtiele, maar mooie nude look. De ondertoon van deze nagellak is geel, maar ook dit is erg subtiel.

Nein! Nein! Nein! Ok, Fine, is net als de naam erg bijzonder van kleur. Het is grijs, maar ook groen. Echt een mooie kleur als je van donkere nagels houdt.

Unfor-greta-bly Blue! Deze kleur kan ook héél goed voor in de zomer. Het metallic laagje maakt de blauwe kleur weer net even iets anders en hij dekt super.

Suzi & The 7 Dusseldorfs heeft een bijzondere kleur, je moet er van houden! Dit doen wij zeker, omdat de lila shimmers het erg vrolijk maken.


Waarschijnlijk is deze mini collectie niet overal meer te verkrijgen, want het is een limited edition. Nu hebben wij dit even voor jullie uitgezocht en ook iets gevonden, zelfs in de SALE! Klik hier om het te bekijken.
2 opmerkingen:

  1. ik ben niet zo fan van metallics maar die nudekleur vind ik wel heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn uitverkocht op de website die jullie doorgegeven hebben :(
    Toch bedankt voor de tip (:

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...