vrijdag 7 juni 2013

FAKE CAKE

Gewone cupcakes zijn al leuk, maar deze cupcakes zijn wel héél bijzonder. Je zal het in eerste instantie niet zeggen, maar in deze potjes bevinden zich handcrème en lipgloss. Die mooie verpakking is niet voor niets, want de lipgloss heeft wel de smaak van heerlijke cupcakes en je wordt door de geur van aardbeien omringt bij het gebruiken van de handcrème. Pepal Junkie kwam met dit geweldige idee en creëerde tientallen van deze schattige potjes, erg leuk om cadeau te doen of te krijgen natuurlijk. Een cupcake zonder calorieën, wat wil je nog meer?

Het smaakt naar cupcakes, maar dat is het niet. Een heerlijke lipgloss die je lippen verzacht en een subtiele glans geven. Muriël heeft in een speciale cadeauverakking vier van deze potjes gekregen en één potje bevat ongeveer twee gram lipgloss. Handig voor onderweg!


De handcrème is echt verrukkelijk en ruikt heerlijk naar aardbeien. Naast deze geur werkt het ook nog eens verzorgend en is het erg gemakkelijk uit te smeren.6 opmerkingen:

 1. Die heb ik ook! Haha, leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iets anders, maar ik vind je topje heel gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende ze al. Ik vind ze niet superfijn, maar dat ligt volledig aan mij. Ik ben erg moeilijk met balsems en glosses en heb nog het liefste een simpele van labello (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingetjes! Ik wil ze ook wel <3
  x http://fashialies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...