vrijdag 31 mei 2013

I'VE GOT NEWS

Is het mogelijk de krant op een wel hele leuke manier te lezen? Ja! Heel gemakkelijk om te maken zijn namelijk newspaper nails. Je moet wel echt geduld hebben voor dit klusje, want meestal gaat het niet in één keer goed. Nailart is nou eenmaal geen gemakkelijke klus, maar deze truc is ook voor de beginners onder ons te begrijpen. Naast dat het er heel leuk uitziet, is het ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Tenminste, als het lukt, want bij Muriël liepen de frustraties op en duur hoog op. Er zijn verschillende manieren om deze bijzondere nageltjes te maken, wij laten de wat ons betreft handigste manier zien!


Het vijlen van de nagels is stap één en gebruik bij het maken van newspaper nails altijd basecoat vooraf, dit hoeft niet alleen hierbij, maar is bij ieder lakbeurtje aan te raden. Laat deze basecoat goed opdrogen en breng vervolgens jouw gewenste kleur voor de ondergrond aan. Je kunt er voor kiezen om je nagels wit te lakken, maar voor het kranten effect is het mooier om een lichtgrijze kleur te gebruiken, net als Muriël.


Is het heel goed opgedroogd? Vul dan een dop met gedenatureerde alcohol, dit is gewoon te verkrijgen bij de drogist, maar staat vast wel ergens achter in een keukenkastje. Dip je vinger met nagellak ongeveer vijf seconden in deze dop met alcohol en leg vervolgens een seconde of vijftien een stukje krantenpapier op je nagel. Haal dan het krantenpapiertje van je nagel af en laat het opdrogen.


Laat dit heel goed opdrogen, want er zit natuurlijk inkt op je nagels. Je kunt er voor kiezen om ten slotte nog een topcoat te gebruiken, hier gaan je nagels erg mooi van glanzen. Helaas resulteerde het gebruik van een topcoat bij Muriël haar nagels tot uitgelopen inkt, het was dus nog niet goed opgedroogd. Alles moest weer opnieuw en toen ze eindelijk klaar was durfde ze niet weer een topcoat te gebruiken en heeft ze gekozen voor natte newspaper nails. Je kunt hier natuurlijk zelf mee experimenteren wat jij mooi vindt.6 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik heb het ook een keer gedaan, maar was vergeten topcoat op te doen, dus na een halfuur was alles er weer af...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb ik ook een keer gedaan, het effect vond ik echt gaaf! Jullie hebben echt een leuke blog trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is erg goed gelukt voor de eerste keer! Bij mij lukt het nooit, haha.
  Kusjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er super gaaf uit en is ook nog eens een goed excuus voor een nieuw lakje.

  Xoxo

  www.sannejorna.com

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...