maandag 27 mei 2013

FEELING GUCCI

Afgelopen week kreeg Muriël wel een heel aangenaam cadeautje van haar ouders, iets wat door Esmée meteen werd opgemerkt. Muriël rook namelijk anders, anders maar heel lekker. Dat ze naar viooltjes ruikt kan Muriël wel zeggen, want haar nieuwe parfum is één en al bloem. Gucci Rush 2 is de naam van deze heerlijke geur waar Muriël meteen verliefd op was toen ze hem voor het eerst op spoot. Het is een warme en bovenal bloemige geur die perfect is voor in de zomer. Dat Esmée deze nieuwe geur van Muriël meteen opmerkte komt omdat het een unieke geur is. Een geur die je zal herkennen uit duizenden parfums en één die je zonder het te ruiken toch voor de geest kan halen. Wij vroegen ons meteen af of er ook een nummer één is en misschien wel een nummer drie, daarom schakelden wij onze grote vriend Google in en die heeft onze dag helemaal goed gemaakt!


Er blijkt namelijk, op zich best logisch, ook een nummer één van Gucci Rush te zijn, maar na wat informatie hierover te hebben op gedaan lijkt ons nummer twee nog lekkerder. Laten we deze review beginnen met een lesje theorie, want een parfum is opgebouwd uit drie verschillende noten. Namelijk uit topnoten, hartnoten en basisnoten.


Topnoten zijn de geuren die je in het begin meteen ruikt, na een aantal minuten zijn deze geuren verminderd en op en duur ruik je ze nauwelijks meer. De Gucci Rush 2 heeft als topnoten narcis en fresia.
Als de topnoten bijna zijn verdwenen komen de hartnoten erg duidelijk naar boven, na ongeveer tien minuten zijn deze hartnoten erg merkbaar. Hartnoten bestaan meestal uit bloemen en dit is ook het geval bij Muriël haar nieuwe parfum. Deze geur zijn hartnoten bestaan uit roos, palm, gardenia en lelie.
Ongeveer twee uren na het aanbrengen van je parfum zijn de hartnoten verdwenen en ga je de basisnoten erg goed ruiken, de basisnoten blijf je altijd erg lang ruiken. Gucci Rush 2 zijn basisnoten zijn muskus, eikenbos en zwarte bes.Naast de heerlijke geur is de flacon ook helemaal Muriël haar ding, strak maar toch vrouwelijk dankzij de roze kleur. Ook is het erg leuk dat het parfumflesje in een soort doosje zit, ook nog eens handig, want als je hem laat vallen heeft de Gucci Rush 2 meer kans om te overleven!


5 opmerkingen:

 1. Cool post dear!
  Amazing blog! Following you on Bloglovin, hope you'll follow me back! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een superleuke verpakking, heel clean en strak, mooi! Lijkt me een heerlijk geurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me echt een heerlijke geur!
  De verpakking is ook mooi zeg.

  XO The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf en wat een tof flesje zeg. Echt een heel mooi design. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo, dat ziet er goed uit zeg, wow! :)

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...